2777
2789
من میگرن دارم و سابق بدنسازی میرفتم و مشکلی نداشتم خداروشکر

چه خوب ، میگرنتون چند وقت یه باره و چقدر شدیده؟ بعد وقتی ورزش می کردین بهتر شد سردردتون یا کلا تاثیری نداشت؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه خوب ، میگرنتون چند وقت یه باره و چقدر شدیده؟ بعد وقتی ورزش می کردین بهتر شد سردردتون یا کلا تاثیر ...

اگر یکسری موارد که باعث شروع میگرن در من میشن رو رعایت نکنم ، ممکنه هر روز هم تجربه اش کنم، مثلا یکیش گرسنگی طولانی مدت، همراه با استرس و خستگی رو اگر با هم داشته باشم، میگرنم شروع میشه....متاسفانه گاهی سر کار، اگر مشغله کاریم زیاد باشه و نتونم چیزی بخورم، برگشتنی به خونه میبینم میگرنم داره شروع میشه که معمولا بلافاصله، یک ژلوفن میخورم برای جلوگیری از پیشرفتش. حالا اگر یکجایی باشم که دسترسی به مسکن نداشته باشم، حالت تهوع و سردرد و چشم درد شدید میگیرم.

اما اون مدت که باشگاه میرفتم چون روحیه ام خوب بود و به تغذیه ام هم اهمیت میدادم و یک صبحانه کامل میخوردم، خداروشکر میشه گفت اصلا میگرن نیومد سراغم😊