2777
2789

واسه انتخاب رشته میخای اره من پارسال خودمون تو خونه گرفتیم  اندازشو درست کردیم بعد اسکن کردیم قبول کرد

never argue wite stupid people thay will drag you down to their level and then beat you with experience            "mark twain"

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا شناسنامه کمک میکنییییی😭

باید یه گوشی با کیفیت باشه

چرا نمیبری بیرون عکس بندازی اونجوری که دردسرش کمتره 

تازه بلخره که باید عکسو چاپ کنی

never argue wite stupid people thay will drag you down to their level and then beat you with experience            "mark twain"
خیلی زشت میوفتمممم دماغ بزززرگ

فقط بخاطر همون 😂ولش بابا خیلی حساس شدی 

عکس شناسنامه اصلا نباید دستکاری بشه

منم اونوقتا تو سن بلوغ بودم انقدر زشت افتاده دماغم  

فقط بخاطر همون 😂ولش بابا خیلی حساس شدی  عکس شناسنامه اصلا نباید دستکاری بشه منم اونوقتا تو س ...

گلکم ن ن خیلی زشت میوفتم

نمیدونم چطوری با گوشی درس کنم😭

گلکم ن ن خیلی زشت میوفتم نمیدونم چطوری با گوشی درس کنم😭

زشت نمیوفتی فقط اینطوری فکر میکنی 

واسه شناسنامه این عکسو قبول نمیکنن که باید حتما یه عکس سه در چهار بدون ویرایش و ارایش باشه

از گوگل فرمت و اندازه عکس رو پیدا کن عکس رو به همون اندازه برش بده بعد با برنامه اسکن اسکنش کن تومه

زشت نمیوفتی فقط اینطوری فکر میکنی  واسه شناسنامه این عکسو قبول نمیکنن که باید حتما یه عکس سه د ...

ن میکنن دوستمو اصن نشناختم اینقد تغییر کرده بود

اجی من اوسکل شدم اصن نمیدونم شات میگیری توضیح بدی برام؟