2777
2789

تو پیام های گوشی همسرم  دیدم رمز ورود ب اینستا بعد سه تا بود نتونستم حفظ کنم همون موقع دخترم جیغ و داد ازم گرفت بعدشم رفت سرکار. نتونستم کپی کنم برای خودم .دیدم تو برنامه هاش نبود مخفی داره حتما .چیکار کنم 😑

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

اگه پاک نکرده باشه تا فردا میتونم وارد بشم با اون پسوردا یا یه بار مصرفه

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظرم هرچه کمتر کنکاش کنیم به نفعمونه. تو کل زندگی

اینجوری همش فکر میکنی ی چی در جریانه و نمیدونی

حالا اگه خواستی امتحان کن یا میشه یا نمیشه دیگه

حواسش نبوده حتما تا فردا احتمال زیاد حذ میکنه 

از نظرم هرچه کمتر کنکاش کنیم به نفعمونه. تو کل زندگی

این چه حرفیه اگه طرفمون ریگی تو کفشش نباشه چرا باید از همسرش پنهون کاری کنه و رو گوشیش رمز بزاره؟اتفاقا تا حد لازم باید کنکاش کنه که زودتر جلوش گرفته بشه

این چه حرفیه اگه طرفمون ریگی تو کفشش نباشه چرا باید از همسرش پنهون کاری کنه و رو گوشیش رمز بزاره؟اتف ...

خب اگه ریگی ب کفشش باشه با یه بچه کوچیک فقط ارامش زندگیش بهم میخوره. ولی خب منم بی تجربم شاید راهکار بهتر هم باشه

و کافیست که پرودگارت نگهبان و کارساز باشد😍🌱
تاحالا ازش پرسیدی چرا رمز رو گوشیش گذاشته یا اگر گذاشته رمزشم تو باید بلد باشی؟

ن گوشیش نداره..ایسنتا پاک کرده بوده الان نصب کرده ولی تو گوشیش نیست 

خب اگه ریگی ب کفشش باشه با یه بچه کوچیک فقط ارامش زندگیش بهم میخوره. ولی خب منم بی تجربم شاید راهکار ...

شاید شوهرش بشه جلوشو گرفت شاید بشه نجات بده زندگیشو من به اینم فکر میکنم.تا حاد نشده باید تموم بشه

ن گوشیش نداره..ایسنتا پاک کرده بوده الان نصب کرده ولی تو گوشیش نیست 

خب پس میتونی بری تو گوشیش هرازگاهی ..اینستارم زیاد روش حساس نشو خیلی از مردا میرن نصب میکنن میگردن توش دوباره پاک میکنن.یکی ام شوهر خودم

خب پس میتونی بری تو گوشیش هرازگاهی ..اینستارم زیاد روش حساس نشو خیلی از مردا میرن نصب میکنن میگردن ت ...

بیشتر وقت نیست خونه .خب وقتی شیفته همش تنهاس بعدم میتونه پاک کنه 

بیشتر وقت نیست خونه .خب وقتی شیفته همش تنهاس بعدم میتونه پاک کنه 

والا نمیدونم پری جون من اینستارو واسه همسرم قدغن کردم چون درست ازش استفاده نمیکرد نه اینکه با کسی دوست شه میرفت عکس و فیلم ها و عکسای نامناسب رو میدید منم آخرین دفعه دیدم یواشکی نصب کرده منم تهدیدش کردم هرکاری اون بکنه همونو متقابلا ازمن میبینه یدونه بچمونم ول میکنم میرم سرکار دیگه برام مهم نیستن و خلاصه دعوا..بعدازاون دیگه ازش ندیدم