2777
2789
عنوان

درد بی مادری

| مشاهده متن کامل بحث + 2284 بازدید | 52 پست
خواهر.من دارم ولی بداربن پلیدترین جونوریه که دیدم..همیشه قهره ونیست..همیشه قهره ها....یعنی سر مسائل ...

خواهر بدجنس و بی احساسم بده راست میگی بی کسو کاری دردیه ک از فقرمالی هم بدتره چ فایده شکمم سیر باشه ولی دلت گرم نباشه

خدایاشکرت...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر بدجنس و بی احساسم بده راست میگی بی کسو کاری دردیه ک از فقرمالی هم بدتره چ فایده شکمم سیر باشه ...

بخدا قسم خیلیییییییییییی دلم میگیره...فک کن هست نزدیکته ولی همیشه قهره و قطع رابطه..این کاراش که همیشه با شوهره حسود وخاله زنکش دست به یکی هست و همیشه منو ول کرده حالمو بهم میزنه 

من سالهاست با این موضوع کنار اومدم شما هم سعی کن 

میشه بگی چ جوری کنار اومدی؟مثل این میمونه دستتو ببری نیاز به بخیه داشته باشه خونریزی شدید ولی بگی خودش خوب میشه بهش فکر نکن.اگه کنار اومدن منظورت اینه ک روزات میگذرن واسه منم دارن میگذرن ولی زخمش تو عمف وجودم داره جیگرمو درمیاره.اگه واقعا خوبی انظر روحی و مثل من کم نمیاری لطفا کمک کن منم بتونم

خدایاشکرت...
خدا نگذره از مادرای ک مادری نکردن‌.درد منم همینه مرگ دست خداست ولی اونه ک تا بوده به وظایفش عمل کرده ...

واقعاااا

منم از همین میسوزم که میبینم زنده است اما به روی خودش نمیاره که بچه ای هم داره۔هیچکدوم از بچهامو ندیده تا حالا

اذیتت میکنه؟مجردی؟منم تا موقع ای ک بود برام مادری نکرد الانم ک دیگه نیس 

خیلی زیاددد

مجردم

خدا رحمتشون کنه

شازده کوچولو : فرق دوس داشتن و عاشق شدن چیه ؟ اگع یک گل رو دوس داشتع باشی اونو میچینی ولی اگع عاشقش باشی هر روز بهش آب میدی و مراقبشی :) وجود ط تنها دلیله امید به فرداس ♥️ به سلامتی پدری که ساقی نبود اما عرق میریخت ما میخوردیم ..!
میشه بگی چ جوری کنار اومدی؟مثل این میمونه دستتو ببری نیاز به بخیه داشته باشه خونریزی شدید ولی بگی خو ...

من سعی کردم چیزای دیگه ای جایگزین کنم نه اینکه بتونن جای مادر رو برام بگیرن نه 

من رو مشغول کردن و کمتر فکر میکنم 

الاهی خدا بیامرزه من خودم مادرم بیماره تنخا چیزی که یکم سردم میکنه اینه به نیتش صدقه بدم وقتی مول خودم رو انفاق میکنم یکم داغیم سرد میشه ولی خپ چند ساعت بعد دوباره بر میگرده خدا همه مادران بیمار سرطانی خداوندا شفای عاجل عنایت بفرما یا حضرت زهرا سلام الله علیها