کیا طعم محبت وحمایت مادرونچشیدن؟؟خیلی بده بدترین غم تو دنیاس انگار تکو تنها موندی وقتی به دلگرمی و محبت و حمایت نیاز داری فقط باشه کنارت ولی نداریش خییییییلی دردش عمیقه.باید چی کنیم؟درمونی نداره دردش
خواهر بدجنس و بی احساسم بده راست میگی بی کسو کاری دردیه ک از فقرمالی هم بدتره چ فایده شکمم سیر باشه ...
بخدا قسم خیلیییییییییییی دلم میگیره...فک کن هست نزدیکته ولی همیشه قهره و قطع رابطه..این کاراش که همیشه با شوهره حسود وخاله زنکش دست به یکی هست و همیشه منو ول کرده حالمو بهم میزنه
میشه بگی چ جوری کنار اومدی؟مثل این میمونه دستتو ببری نیاز به بخیه داشته باشه خونریزی شدید ولی بگی خودش خوب میشه بهش فکر نکن.اگه کنار اومدن منظورت اینه ک روزات میگذرن واسه منم دارن میگذرن ولی زخمش تو عمف وجودم داره جیگرمو درمیاره.اگه واقعا خوبی انظر روحی و مثل من کم نمیاری لطفا کمک کن منم بتونم
اذیتت میکنه؟مجردی؟منم تا موقع ای ک بود برام مادری نکرد الانم ک دیگه نیس
خیلی زیاددد
مجردم
خدا رحمتشون کنه
شازده کوچولو : فرق دوس داشتن و عاشق شدن چیه ؟ اگع یک گل رو دوس داشتع باشی اونو میچینی ولی اگع عاشقش باشی هر روز بهش آب میدی و مراقبشی :) وجود ط تنها دلیله امید به فرداس ♥️ به سلامتی پدری که ساقی نبود اما عرق میریخت ما میخوردیم ..!
الاهی خدا بیامرزه من خودم مادرم بیماره تنخا چیزی که یکم سردم میکنه اینه به نیتش صدقه بدم وقتی مول خودم رو انفاق میکنم یکم داغیم سرد میشه ولی خپ چند ساعت بعد دوباره بر میگرده خدا همه مادران بیمار سرطانی خداوندا شفای عاجل عنایت بفرما یا حضرت زهرا سلام الله علیها