کیا طعم محبت وحمایت مادرونچشیدن؟؟خیلی بده بدترین غم تو دنیاس انگار تکو تنها موندی وقتی به دلگرمی و محبت و حمایت نیاز داری فقط باشه کنارت ولی نداریش خییییییلی دردش عمیقه.باید چی کنیم؟درمونی نداره دردش
بدترین حس دنیاس چون وقتی به مادرت نیاز داری اون بی دریغ محبت میکنه ولی اگه اون محبت رو دیگری برات ان ...
دقیقا
من بعد مامانم حس بدی از محبت دیگران میگیرم
پنج سال نازایی کشیدم مامانم داغون شد از غصه حالا که رفت من باردار شدم حکمت خداروشکر!!!
“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد… . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
دقیقا من بعد مامانم حس بدی از محبت دیگران میگیرم پنج سال نازایی کشیدم مامانم داغون شد از غصه حالا ...
میدونی حکمت خدارو میشه باهاش کنار اومد ولی سنگ دلی آدما رو نه!خدارحمتشون کنه لااقل تا بودن برات مادری کردن عقده شو به دل نداری ولی واسه بعضیا هم عقده س و هم حسرت دیگه خیلی این زخم کاریه
موقع زایمان کی کنارت بود؟خواهر داری؟؟منم اونم ندارن
خواهر.من دارم ولی بداربن پلیدترین جونوریه که دیدم..همیشه قهره ونیست..همیشه قهره ها....یعنی سر مسائل مزخرف خجالت نمیکشه سنشم کم نیست اخه..فک کن من یه بیماری دارم حالن بد میشه ولی بااینکه نزدیک خونمه هیچوقت به هیچیش حساب نمیکنه