2777
2789
عنوان

درد بی مادری

| مشاهده متن کامل بحث + 2284 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماها چی میکنید وفتی بهش نیاز داریدو نیس؟چ جوری آروم میشید؟؟؟

همسرم وقتی میفهمه خودش بغلم می‌کنه 

و خب منم گریه میکنم خیلی بد دردیه 

اینکه توی یه کشور دیگه باشی و نبینی خانوادتو

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه
من وقتی یک سالم بود مادرم ولم کردو رفت ۔الان هم که۲۹سالمه ودوتا بچه دارم همیشه جای خالیشو احساس میکن ...

خدا نگذره از مادرای ک مادری نکردن‌.درد منم همینه مرگ دست خداست ولی اونه ک تا بوده به وظایفش عمل کرده دردش بدتره 

خدایاشکرت...
بدترین حس دنیاس چون وقتی به مادرت نیاز داری اون بی دریغ محبت میکنه ولی اگه اون محبت رو دیگری برات ان ...

دقیقا

من بعد مامانم حس بدی از محبت دیگران میگیرم

پنج سال نازایی کشیدم مامانم داغون شد از غصه حالا که رفت من باردار شدم حکمت خداروشکر!!!

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم من هم پدر دارم هم مادر ولی یادم نمیاد یک بار بهم محبت کرده باشن درد بدتر اینه ک پدرمادرت سنگ ب ...

مادر منم سنگ بود پدرمم محبت انچنانی نمیکنه راست میگی نداشتن نداشتنه چ باشن درغ کنن چ نباشن 

خدایاشکرت...
دقیقا من بعد مامانم حس بدی از محبت دیگران میگیرم پنج سال نازایی کشیدم مامانم داغون شد از غصه حالا ...

میدونی حکمت خدارو میشه باهاش کنار اومد ولی سنگ دلی آدما رو نه!خدارحمتشون کنه لااقل تا بودن برات مادری کردن عقده شو به دل نداری ولی واسه بعضیا هم عقده س و هم حسرت دیگه خیلی این زخم کاریه 

خدایاشکرت...
منم مثل شما ۷ سالگی مادرم رو از دست دادم ولی در عوض سعی کردم برای پسرم یه مادر کامل باشم  سعی ...

فکر نمیکنم ولی امروز حالم بد شد واقعا به حمایت مادرانه نیاز داشتم تا اروم شم اینکه یکی دیگه از روی ترحم برات کاری کنه خنجر میشه تو قلبت 

خدایاشکرت...
موقع زایمان کی کنارت بود؟خواهر داری؟؟منم اونم ندارن

خواهر.من دارم ولی بداربن پلیدترین جونوریه که دیدم..همیشه قهره ونیست..همیشه قهره ها....یعنی سر مسائل مزخرف خجالت نمیکشه سنشم کم نیست اخه..فک کن من یه بیماری دارم حالن بد میشه ولی بااینکه نزدیک خونمه هیچوقت به هیچیش حساب نمیکنه