2777
2789
عنوان

درد بی مادری

2284 بازدید | 52 پست

کیا طعم محبت وحمایت  مادرونچشیدن؟؟خیلی بده بدترین غم تو دنیاس انگار تکو تنها موندی وقتی به دلگرمی و محبت و حمایت نیاز داری فقط باشه کنارت ولی نداریش خییییییلی دردش عمیقه.باید چی کنیم؟درمونی نداره دردش

خدایاشکرت...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچ گریه و ترحم و دلسوزی دیگران

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

من ۲۰ سالمه ۸ ماهه ندارمش 😔باردارم

خیلی سختمه خیلی

نمیدونم حرفام به کی بگم خیلی بهش نیاز دارم

دلم برا شونه هاش تنگ شده سرمو بزارم روش بخابم😔

یه صلوات برای شادی روح مامان جوانم بفرست ممنونم

من‌۳۰‌سالم بود ازدواج کرده بودم و بچه داشتم ولی با وجود این خیلی وقتها نیاز داشتم و دارم به محبتش 

اوایل همینجوری تو خونه هم که بودم باهاش حرف میزدم انگار که روحش کنارم بعد کم کم هر وقت سرمزارش و خونش میرم باهاش حرف میزنم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

منم مادرم ۶ ساله فوت شده 

هیچ چیز دیگه بعد مادرم خوشخالم نمیکنه 

همیشه ی غم سنگینی تو دلمه 

فقط گریه میکنم 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

من دارم از دشمن هم برام بدتره

شازده کوچولو : فرق دوس داشتن و عاشق شدن چیه ؟ اگع یک گل رو دوس داشتع باشی اونو میچینی ولی اگع عاشقش باشی هر روز بهش آب میدی و مراقبشی :) وجود ط تنها دلیله امید به فرداس ♥️ به سلامتی پدری که ساقی نبود اما عرق میریخت ما میخوردیم ..!