2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خجالت نکش، زنها فرشته اند۲، تگزاس۱،۲-

خوب بد جلف۱،۲- رحمان۱۴۰۰

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
خجالت نکش، زنها فرشته اند۲، تگزاس۱،۲-  خوب بد جلف۱،۲- رحمان۱۴۰۰

میخواسم همینو بگم . مرسی😂

لایکم نکن جیگر. یه نوجوون اورتینکر بدبخت. چیزدست هستم به روم نیارید:)ممنون میشم صلوات بفرستید

این به فیلم ایرانی طنز و عاشقانه هست

فیلم یکی مثل من با زیرنویس انگلیسی

دعا کنین به اندازه بزرگی خدا، خدا عشق و عالم و همینطور خودمو سالم و عاقبت بخیر نگاه دارهاینترنت و مکالمه رایگان یا ارزان ایرانسل و همراه اول در تاپیکم
این به فیلم ایرانی طنز و عاشقانه هست فیلم یکی مثل من با زیرنویس انگلیسی https://www.aparat.com/ ...

https://www.google.com/search?client=ms-android-samsung&sa=X&tbm=vid&sxsrf=ALeKk027TvBDVNncFNIUHn83ScyxPjYTIg:1628336013238&q=فیلم یکی مثل من با زیرنویس انگلیسی&ved=2ahUKEwjX_pKt6J7yAhUEDmMBHT2mBm4Q8ccDegQIAxAD&biw=360&bih=616#ip=1

دعا کنین به اندازه بزرگی خدا، خدا عشق و عالم و همینطور خودمو سالم و عاقبت بخیر نگاه دارهاینترنت و مکالمه رایگان یا ارزان ایرانسل و همراه اول در تاپیکم
خارجی بیین ایرانیا ۹۰درصدشون ارزش دیدن ندارن

چرا فیلمهای ایرانی قشنگ هم هست اخه فیلمهای طنز بستگی به فرهنگ همون کشور داره هم حرکات و رفتارشون هم تیکه ها و حرفهاشون.

فرهنگها فرق داره شاید یه فیلم طنز انگلیسی یا فرانسوی و آمریکایی و ایتالیایی مردم خودشون ببینن روده بُر بشن ازخنده ولی برای ما جالب نباشه و برعکس.

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆