2777
2789
🖤 ۵۰ کیلو البالو رو دیدم اره من نبود دختر عمو پسر عمو هم خوب بود بد نبود اونم دیدم

۴ انگشت و اکسیدان، زاپاس هر ۳تاشون باحاله امیر جعفری بازی کرده با جواد عزتی مخصوصا ۴ انگشت.

(آئینه بغل) هم عالیه الان یادم افتاد دونه دونه یادم میاد😅😂  جواد عزتی بازی کرده با محمد رضا گلزار

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
۴ انگشت و اکسیدان، زاپاس هر ۳تاشون باحاله امیر جعفری بازی کرده با جواد عزتی مخصوصا ۴ انگشت. (آئی ...

😂🖤

لایکم نکن جیگر. یه نوجوون اورتینکر بدبخت. چیزدست هستم به روم نیارید:)ممنون میشم صلوات بفرستید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکسیدان، آئینه بغل، ۴انگشت عالیه

۵۰کیلو آلبالو، من سالوادور نیستم، 

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
😂🖤

😅😅😅

😅😅😅

چرا قلب سیاه میزاری قرمز بزار😅🥰😍

❤️❤️ رنگ مورد علاقم سیاهه سیاه خیلی میدوس 😂

سیاه اونم قلب ادم قلبش میگیره😅

نکنه افسردگی داری عزیزم🥰😍 آخه خودم دارم

سیاه اونم قلب ادم قلبش میگیره😅 نکنه افسردگی داری عزیزم🥰😍 آخه خودم دارم

آهان معذرت 🌸

نه افسردگی ندارم خداروشکر

کلا همه میگن انگار افسردگی داری از بس مشکی میپوشم و استفاده میکنم و....😂😐

امیدوارم شماهم زودتر خوب بشین :)⁦♡⁩

لایکم نکن جیگر. یه نوجوون اورتینکر بدبخت. چیزدست هستم به روم نیارید:)ممنون میشم صلوات بفرستید
آهان معذرت 🌸 نه افسردگی ندارم خداروشکر  کلا همه میگن انگار افسردگی داری از بس مشکی میپوشم و ...

قربونت عزیز ممنون  🥰 ولی از من بهت نصیحت انقدر مشکی نبپوش خوب نیست تو روحیه آدم تاثیر میزاره