nazanin1999 مدیر عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 845 عنوان فیلم سینمایی | مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 39 پست میشه هر چی فیلم سینمایی ایرانی طنز سراغ دارین که قشنگ باشه بهم معرفی کنین ؟ تو خونه م همش 🤕 1400/05/16 | 16:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
swallows عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 2464 🖤 ۵۰ کیلو البالو رو دیدم اره من نبود دختر عمو پسر عمو هم خوب بود بد نبود اونم دیدم ۴ انگشت و اکسیدان، زاپاس هر ۳تاشون باحاله امیر جعفری بازی کرده با جواد عزتی مخصوصا ۴ انگشت.(آئینه بغل) هم عالیه الان یادم افتاد دونه دونه یادم میاد😅😂 جواد عزتی بازی کرده با محمد رضا گلزار پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡ چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
دربین_شیارهای_مغزم عضویت: 1400/03/26 تعداد پست: 1654 ۴ انگشت و اکسیدان، زاپاس هر ۳تاشون باحاله امیر جعفری بازی کرده با جواد عزتی مخصوصا ۴ انگشت. (آئی ... 😂🖤 لایکم نکن جیگر. یه نوجوون اورتینکر بدبخت. چیزدست هستم به روم نیارید:)ممنون میشم صلوات بفرستید
swallows عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 2464 اکسیدان، آئینه بغل، ۴انگشت عالیه ۵۰کیلو آلبالو، من سالوادور نیستم، پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡ چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
swallows عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 2464 😂🖤 😅😅😅 پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡ چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
swallows عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 2464 😅😅😅 چرا قلب سیاه میزاری قرمز بزار😅🥰😍 پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡ چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
دربین_شیارهای_مغزم عضویت: 1400/03/26 تعداد پست: 1654 چرا قلب سیاه میزاری قرمز بزار😅🥰😍 ❤️❤️رنگ مورد علاقم سیاهه سیاه خیلی میدوس 😂 لایکم نکن جیگر. یه نوجوون اورتینکر بدبخت. چیزدست هستم به روم نیارید:)ممنون میشم صلوات بفرستید
swallows عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 2464 ❤️❤️ رنگ مورد علاقم سیاهه سیاه خیلی میدوس 😂 سیاه اونم قلب ادم قلبش میگیره😅نکنه افسردگی داری عزیزم🥰😍 آخه خودم دارم پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡ چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
دربین_شیارهای_مغزم عضویت: 1400/03/26 تعداد پست: 1654 سیاه اونم قلب ادم قلبش میگیره😅 نکنه افسردگی داری عزیزم🥰😍 آخه خودم دارم آهان معذرت 🌸نه افسردگی ندارم خداروشکر کلا همه میگن انگار افسردگی داری از بس مشکی میپوشم و استفاده میکنم و....😂😐امیدوارم شماهم زودتر خوب بشین :)♡ لایکم نکن جیگر. یه نوجوون اورتینکر بدبخت. چیزدست هستم به روم نیارید:)ممنون میشم صلوات بفرستید
swallows عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 2464 آهان معذرت 🌸 نه افسردگی ندارم خداروشکر کلا همه میگن انگار افسردگی داری از بس مشکی میپوشم و ... قربونت عزیز ممنون 🥰 ولی از من بهت نصیحت انقدر مشکی نبپوش خوب نیست تو روحیه آدم تاثیر میزاره پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡ چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
بانوی_خلبان عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 7843 بارکد که طنز نیست زیاد خنده دار باشه ژانر کمدی اجتماعی داره پرواز ✈ ورزش🏊♀️ سفر 🌏 تئاتر 🎭 سینما 🎬 کنسرت🎸