2777
2789
از توی بازار ی برنامه هس اسمش زبان باز کن کودک هستش برای بچه هاس پسر من یک عالمه ازش یاد گرفته و کلم ...

حتما میگیرم میشه بیایی اخرین تاپیکم نظر بدی

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
خودت باهاش کار کن گلم با کشیده گویی حروف رو خیلی کشیده بگو اونم تکرار کنه حنجره‌اش قوی بشه مثلا آا ...

تلویزیون برای پسر من خیلی خوبه 

الان خودش تا تبلیغ پاپایو شرو میشه میگ پاپی 

شهر فرشو میگ 

نوشابه زمزم و میگ زمی زمی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اتفاقا من خیلی حرف میزنم باهاش تمرین که میکنم بازیگوشه میره جای دیگه اصلا گوش نمیده آوا واینا زیاد م ...

ما یجا رفتیم گفتار درمانی برا پسرم خانمه میگفت بهش نگو اینو بگو اونو بگو

این بگو گفتن اثر منفی داره دستوری هست بچه لج میکنه

اگه همسرت همکاری میکنه باهاش هماهنگ کن که باهاش اینجوری حرف بزنی اونم اینجوری جوابتو بده بچه یاد لگیره از شما

اگه پدر و مادر هردو همکاری کنن بچه خیلی زود راه میفته

همیشه خواسته‌ام از خدا فقط او را،   چنان‌که خسته‌تنی چای قندپهلورا ☕☕☕
تلویزیون برای پسر من خیلی خوبه  الان خودش تا تبلیغ پاپایو شرو میشه میگ پاپی  شهر فرشو می ...

خب فقط تبلیغاتو میگن

پسر منم همه تبلیغاتو میگه ولی از وقتی تمرینات گفتاردرمانی هم انجام میدیم دقتش بیشتر شده کم کم دیالوگ بعضی برنامه‌ها رو هم میگه

یه سری ویدیوهای اموزشی هست تو کانال طوطی tv توی اپارات

رنگ‌ها و اشکال و حیوانات وحشی اهلی و میوه و همه چی یاد میده اونا رو هم دانلود کنید برای بچه و همراه هر میوه و شکلی یه جمله هم شما اضافه کنید بهش

تمرینات گفتار درمانیش چطوریه؟  چیا باید بگیم

هرسری که دکتر میگه با دوچرخه سواری و نقاشی و رنگ امیزی تمرکزش بره بالا

بعد هم همین کشدار ادا کردن حروف و صداها و کشیده گویی جملات

برقراری تماس تلفنی با کودک

ماساژ گونه و حنجره

هرهفته هم میگه فلان حرف رو باهاش کار کن هرکلمه ای از اون حرف که همه حروف رو بتونه ادا کنه

هیچی نمیگه؟براش چه کار میکنن؟

من گفتار درمانی بردم فایده نداشت 

اتفاقی بردم دکتر اعصاب و روان کودک کرج دکتر اردکانی با 1 نسخه راه افتاد دخترم سه سال و نیمش بود هیچی نمیگفت بعد از امپول ها و یه قرص هر روز عالی شد کلا هم ده تا امپول زد هر 10 روز یکبار بود دیگه گفتار درمانی هم نرفت و عالی شد الانم فرستادمش مهد بعد از 3 ماه دیگه همه چیز میگه همه چییی

عزیزان گفتار درمانی کافی نیست 

من ده جلسه 1 یاعته دخترمو میبردم اصلا هیچ تاثیری نداشت .خدمتتون بگم در شرایطی که ارث خانواده هم دخیل باشه و یکسری بهتره بگیم کم کاری یا مشکلات در مغز این تاخیر کلامی پیش میاد که به نظر من پیگیری از طریق دمتر اعصا و روان بسیار بسیار کمک کننده و گفتار درمانی به عنوان درمان مکمل پیشنها د می شود نه درمان اصلی