2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچی نمیگه؟براش چه کار میکنن؟

هیچی دوستم کلا سرش تو گوشیه اصلا با بچه هاش نه بازی میکنه نه چیزی یادشون میده یه گوشی تو دستش داده بچه ۲۴ساعت سرش تو گوشیه از کی یاد بگیره 

شما کار میکنی با بچه؟

هیچی دوستم کلا سرش تو گوشیه اصلا با بچه هاش نه بازی میکنه نه چیزی یادشون میده یه گوشی تو دستش داده ب ...

یاخودا،یه آن فک کردم خاهرمومیگی😁😁😁

لطفادرخواست دوستی ندین قبول نمیکنم ...👎                       ❤ازیه جایی به بعدقفلی میزنی به ازیه جایی به قبل❤                         ❤مواظبش باش خدا❤                                               #عشقِ دلی❤
یاخودا،یه آن فک کردم خاهرمومیگی😁😁😁

بخدا بچه ها گناه دارن 

ما میخواییم که بدنیا بیان بد مثل یه تیکه اسباب بازی به حال خودشون رها میکنیم 

بچه خیلی رسیدگی میخواد که از توان مادرای امروز البته اکثریاشون خارجه 

بخدا بچه ها گناه دارن  ما میخواییم که بدنیا بیان بد مثل یه تیکه اسباب بازی به حال خودشون رها م ...

خاهرمن فقط به تغذیه بچه هاش میرسه عجیب، البته بچه هاش بی ادب نیستن ها ، فقط دیربه حرف میان چون حوصله نداره باهاشون حرف بزنه...

لطفادرخواست دوستی ندین قبول نمیکنم ...👎                       ❤ازیه جایی به بعدقفلی میزنی به ازیه جایی به قبل❤                         ❤مواظبش باش خدا❤                                               #عشقِ دلی❤
خاهرمن فقط به تغذیه بچه هاش میرسه عجیب، البته بچه هاش بی ادب نیستن ها ، فقط دیربه حرف میان چون حوصله ...

من دوتا از دوستام البته از خودم بزرگترن ۴سال

یکیشون یه پسر ۵ساله داره یه دختر ۳ساله میگه مثل خروس جنگی بهم میپرن فقط پسرشم که بزرگتره اصلا حرف نمیزنه میگه صدای خانواده شوهرم دراومده اصلا نه به نظافت خونش میرسه نه به بچه هاش

اونیکی دوستمم یه دختر ۷ساله داره یه پسر ۳ساله 

دخترش فوق العاده بی ادب و مثل یه زنه بالغ از همه چی سر در میاره تو بحث بزرگتراش شرکت میکنه تو همه چی نظر میده اصلا فاجعه اییه

خانمها منم بچم چن روز دیگه تولد دوسالگیش اصلا حرف نمیزنه فقط سه چهارتا کلمه دست وپا شکسته میگه به نظرتون ببرم جایی یانه شوهرم خیلی برای دکتر خسیس میشه نه منو میبره نه پول میده 

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
خانمها منم بچم چن روز دیگه تولد دوسالگیش اصلا حرف نمیزنه فقط سه چهارتا کلمه دست وپا شکسته میگه به نظ ...

خودت باهاش کار کن گلم با کشیده گویی

حروف رو خیلی کشیده بگو اونم تکرار کنه حنجره‌اش قوی بشه

مثلا آاااااااااا

باااااااااا

اینجوری

دستشم بگیر همه وسایل خونه رو بهش نشون بده بگو این چیه اون چیه جوابشم خودت بده کاربردشم بگو

شباهم براش قصه بگو

خیلی باید حرف بزنی باهاش تلویزیونم خیلی کم کن باهاشم بازی کن نقاشی اینا هم بکشید باهم

همیشه خواسته‌ام از خدا فقط او را،   چنان‌که خسته‌تنی چای قندپهلورا ☕☕☕

سلام عزیزم حتما بچه تونو اول یه شنوایی سنجی ببر این سن سنی نیست که بچه اصلا حرف نزنه هرچی هم باهاش کار نکرده باشی اون از محیط باید تا حالا یاد میگرفت خیلی نگران کننده شده 4 سالگی و حرف نزدن ان شالله اگر شنوایی سنجیش سالم بود سریعتر ببرش گفتار درمانی تا از سن زبان اموزی عقب نیوفته به حرف این و اون هم نکن که میگن دیر نشده

خانمها منم بچم چن روز دیگه تولد دوسالگیش اصلا حرف نمیزنه فقط سه چهارتا کلمه دست وپا شکسته میگه به نظ ...

از توی بازار ی برنامه هس اسمش زبان باز کن کودک هستش برای بچه هاس پسر من یک عالمه ازش یاد گرفته و کلماتشو برده بالا .میوه رنگ حیوان....همه چی داره

عالیه برنامشون برای تکلم 

همین دیشب هی زد روی گلابی اونم تکرار کرد پسر منم گف گبالی

خودت باهاش کار کن گلم با کشیده گویی حروف رو خیلی کشیده بگو اونم تکرار کنه حنجره‌اش قوی بشه مثلا آا ...

اتفاقا من خیلی حرف میزنم باهاش تمرین که میکنم بازیگوشه میره جای دیگه اصلا گوش نمیده آوا واینا زیاد میگه سروصدا میکنه ولی خب مثلا همش تمرین میکنم بگو ماما میگه اون لحظه بعدش دوباره یادش میره

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛