2777
2789
عنوان

بهم حسودی میکنه؟

112 بازدید | 6 پست

دوستان لطفا بیاید راهنمایی کنید..

دختر عموم یه سال از من بزرگ تره و باهم خیلی صمیمی ایم..یعنی خیلی..

بعد دیشب تولد خواهرش بود بعد گفت بمون خونمون بابامم گفت اشکال نداره بمون فردا بیا

بعد اون وزنش خیلی خیلی بالاست منم لاغر و اندامی ام...بعد خواهرش هر چی مسخرم میکرد تو لاغری و اینا اون میخندید ولی من هیچ وقت حتی به روش نیاووردم وزنشو حالا خوبه من اندامی ام مسخرم میکنن..بعد من برا تولد برا خودم یه لباس خریدم پوشیدم اندامی بود لباسه..از اون موقع این هی اخم و تخم میکنه هی همه گفتن ستاره چرا ناراحتی گفت نه..منم پرسیدم به منم نگفت..بعد با دوستش درد دل کرده بود گزاشته بود استوری که تو بهترین رفیقمی هوامو داری...منم پیام دادم چرا به من نگفتی من این همه پرسیدم مگه من از اون کمترم ...بعد سین کرده جواب نداده با این که تو یه خونه ایم..الان زنگ زدم آژانس بیاد برم خونمون..خیلی دلم شکست واقعا..بیاید راهنمایی کنید واقعا من مقصرم؟من چیزی که حس کردم و گفتم چیز دیگه ای نبود که این بخاطرش انقد بی محلی میکنه خودشم میدونه بدم میاد سین کنی ج ندی

عیبی نداره اونم شاید غبطه میخوره بالاخره هرکسی دوس داره رو فرم باشه

پناه بر تـ💜ـو که بی واژه مرا میشنوی...                                                    اوج وفاداری فقط اونجا که شادمهر میگه: «هرچی سرم شلوغ شد رو قلب من اثر نذاشت...»⁦❤️🥀

شاید..

چیزی بهش نگفتی تو؟

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792