2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2056 بازدید | 153 پست

کاربر منن 123

مردها به طور طبیعی جذب نمیشن 

اتفاقا اون چیزی که من میگم در حالت کاملا غیر طبیعیه😊

مردها رو به طور طبیعی خدا برای خانواده ستون آفریده

متعهد آفریده

تلاشگر آفریده

حالا چه میشود که همین آدم یهو از خانم جذاب و به قول استارتر خوش اندام خودش دل می کنه؟

شما به معجزه ی افسون گری و اغواگری هم جنس خودت شک داری؟

طرز فکر شما خطرناک نیست؟؟؟؟

یدافع الله عن الذین آمنوا...خدا خودش از مومن دفاع میکنه😊به خدا اعتماد کنیم 

خدا رو در محاسبات زندگیمون بیاریم ...

یهو از جایی ضربه میخوریم که فکرشم نمیکنیم

جایی تیپ ما ظاهر ما حرف زدن ما شاید دل متاهل یا مجردی رو بلرزونه ما غیر مستقیم تاثیر گذار بودیمتو بدبخت کردن اون آدم 

تو بی میل شدنش نسبت به همسرش 

ولی

تاثیراتش مستقیم میاد سمت خودمون😊

این دنیا دنیای بده بستان هست

خدا عاقبت هممون و بخیر کنه

یدافع الله عن الذین آمنوا...خدا خودش از مومن دفاع میکنه😊به خدا اعتماد کنیم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام به همه دوستان و استارتر عزیز همونطوری که خدا به ازدواج امر کرده همونطور هم طلاق حلال خداست.پس ...

سبدم عزیزم نمیگم فکرت اشتباه هست بله درسته یه مدل زن های هم هستند که میان با هزار عشوه تو زندگی آدمها اما اینو یادت باشه اگر دیوار سوراخ نباشه هیچی ازش رد نمیشه و عزیزم اگر بخونی تاپیکهامو متوجه میشی بعد کلی داستان دعوا قول و ..... من یک دوره برگشتم همسرم بهتر نشد بدتر شد الان باز ۲ ماه جهیزیم جمع کردم اومدم خانه مادرم هنوز با اون زن که واقعا خیابونی هست در ارتباط و من که زنشم دارم جدا میشم میدونی یه قانونی هست به اسم قانون عرضه و تقاضا میگه وقتی تقاضا هست عرضه هست

عزیزم خیلی سخته ولی عادی مشه تو الان داری میبینی بعد چندسال زندگی خودتو ببین زندگی اونم ببین میفهمی عدالت همین دنیاست

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤