2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2056 بازدید | 153 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Khodaro shokr ke zendegit khube

ممنون عزیزم

شماهم روزی به ارامش میرسی مطمئن باش 

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت
نه نمیکنم چرا برا اون کردی چرا رفتی میگم مگه من تازه عروس نبودم مگه خود کثیفت منو نخواستی پس چرا با ...

کسی که واقعا عاشق باشه و عمیقا دوستت داشته باشه تو رو با معیار قد و وزن و هیکل ارزیابی نمیکنه و همونجور که هستی عاشقانه میخوادت،  ولی کسی که هوس باز باشه و عشق و علاقش مال ۲ روز باشه حتی جنیفرلوپز هم واسش بیاری بعد از یک روز دلشو میزنه میگه این نه یکی دیگه 

مطمئن باش اون دختر هم بعد از چند وقت از چشمش میفته میره سراغ یکی دیگه

سلام به همه دوستان و استارتر عزیز

همونطوری که خدا به ازدواج امر کرده همونطور هم طلاق حلال خداست.پس خدا این مکانیزم رو طراحی کرده برای برگشت از یه راه غلط.

اما

خیلی ها گفتن لعنت به پسره 

استارتر گفت ایراد من مگه چی بود؟

همه یا طرف استارتر و گرفتن یا به دختره فحش دادن و به پسره 

مرد بنده ی شهوته خدا اینطور آفریده...بهش دستور داده که چشماتو بنداز پایین 

به خانمها میگه صداتو نازک نکن؛چرا؟چون قلب اینها مریضه و وای به اون روز که این مرض بیدار بشه

شما میگی اندامم خوب بود تیپم به روز 

ولی رفیق دست بالای دست بسیااااار است

تقصیر از هم جنس های ماست 

خودمون داریم خودمون و بدبخت میکنیم...

هر روز تو جامعه پره از دخترای شیک و پیک و خوش آرایش

بین اینننننن همه تنوع چطور یک مرد که حالا اعتقاداتی هم نداره متعهد باشه به زندگی؟

خودمون جامعه رو تبدیل به لجنزار کردیم...

زندگیهای خیییییلی زیادی داره خراب میشه

چرا؟

چون اون جذابیتهایی که فقط تو توی خلوت خودت میتونستی به شوهرت عرضه کنی از تو بهتراش مفت دارن در اختیارش میذارن

یدافع الله عن الذین آمنوا...خدا خودش از مومن دفاع میکنه😊به خدا اعتماد کنیم 
سلام به همه دوستان و استارتر عزیز همونطوری که خدا به ازدواج امر کرده همونطور هم طلاق حلال خداست.پس ...

آدما عوضی شدن ،قبل از نامزدیم مرد متاهلی اومد خواستگاریم ب شدن پولدار بود گفت خونه تو بهترین نقطه شهر میزنم بنامت،ماشین خوب و فلان منم رد کردم گذشت و طی اتفاقاتی خانمش رو دیدم و باهاش آشنا شدم،بخدا فقط پی ب ی چیز بردم اون مرد بی‌لیاقت بود و تمام،خانمش ب شدت خوشکل خوش تیپ بود،دوتا بچه داشت انقد این بچه ها خوشکل بودن و مرتب ک حد نداشت یعنی من از هیچ نظر ب پای خانم نمیرسیدم،انقد نجیب و خانم بودولی مرتیکه لیاقتش نداشت

سلام به همه دوستان و استارتر عزیز همونطوری که خدا به ازدواج امر کرده همونطور هم طلاق حلال خداست.پس ...

خانوما هم عادت کردن هر موقع یه مردی خیانت میکنه فوری گارد میگیرن سمت همجنس خودشون همه ی تقصیرارو میندازن گردن زن

واسه همین طرز تفکراته که زن ها حق واقعیشون بهشون داده نمیشه دیگه

فساد که زیاد بشه تعهد معنی نداره

یه کم برگردیم به خودمون 

(من به هیچ وجه از کثافت کاری اون مرد و زن دفاع نمیکنم و قطعا این مرد به وضعیت بدتری دچار خواهد شد )

ما خانوما آدرس غلط بهمون دادن و تخته گاز داریم میریم

برای کدومتون پیش اومده رفتید سفر با اینکه بهترین لباس و شیک ترین آرایش و دارید ولی خوب چندتا همجنس شمام اونجان همسرتون نگاهش میچرخه سمتشون و حرص شما در میاد ولی نمیتونید چیزی بگید😊

ما جامعه رو ناامن کردیم 

اول برای خودمون بعد برای همسرامون

گول نزنید خودتونو این مسابقه ای که راه افتاده تو خیابونا برای بدبخت کردن خودمونه

رانی_پرتغالی عزیز 

اتفاقا زن ها موجودات بسیاااااار قوی در ایجاد تنوع و جذابیت هستند

و

مردها در برابر شهوت و تنوع طلبی بسیاااار آدم ضعیف

شما به من بگید 

در جنگ بین ضعیف و قوی بازنده کیست؟

همین بازنده در زندگی کسی همسر است (مثل استارتر عزیز)که ترجیح میدهد برود سراغ تازه تر وجذاب تر از آنکه در خانه دارد

تقصیر رو گردن کسی نمیندازم 

فقط قدرت زنها رو عرض کردم😊

فساد که زیاد بشه تعهد معنی نداره یه کم برگردیم به خودمون  (من به هیچ وجه از کثافت کاری اون مر ...

گلم طرز فکر ما فک نمیکنم اشتباه باشه و فک نمیکنم همه مردا اینطوری که شما میفرمایید باشن پیشنهادم بهتون اینه که بیشتر رو این قضیه فکر کنین چون واقعا حس میکنم خطرناکه طرز فکرتون

کی گفته مردا بطور طبیعی باید یه خانم زیبا میبینن جذبش بشن و به همسرشون توجه نکنن؟کی گفته واسه اینکه همسرمونو پیش خودمون نگه داریم حتما لازمه با بقیه رقابت کنیم؟

شما نمیتونی همه خانم های دنیارو کنترل کنی یا با همشون رقابت کنی اگه تو اطرافیانتون زیاد این موارد رو دیدین دلیل نمیشه اصل قضیه این باشه

رانی_پرتغالی عزیز  اتفاقا زن ها موجودات بسیاااااار قوی در ایجاد تنوع و جذابیت هستند و مردها ...

بنظرم اصلااا اینطور نیست که اون خانم جذاب تر باشن واقعا نمیشه بطور قطعی این رو گفت

موارد بسیاری دیدم که همسر اقا خیلی اتفاقا بهتر هم بوده

همیشه که نباید سعی کنیم به خانم ها بگیم نه تو اگه فلان کار رو میکردی با فلانی رقابت میکردی همسرت اینطور نمیشد،اتفاقا میشد ولی حس میکنیم همیشه به زن بگیم کارت کاملا درست نبوده