2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2056 بازدید | 153 پست
نه نمیکنم چرا برا اون کردی چرا رفتی میگم مگه من تازه عروس نبودم مگه خود کثیفت منو نخواستی پس چرا با ...

ببین بنظر من اینجور آدمها زن خودشون میخاد خانم و نجیب باشه ...بشینه تو خونه زندگیشیو بکنه ..‌‌سوال اضافه و الکی نپرس ..لباس و طلا زیاد نخاد 

اما 

رفیق گرمابه و گلستونشون از این آشغال ها و هرزه ها باشه

ای اققم گرفت 

کثافت مال من نمیدونستم زنشو ماه عسل ببره میگفت تو توقعت زیاد انتظار ترکیه داری اما ۱ سال بعد عروسیمم ...

خبرش بیاد الهی ، نگران نباش سر خواهر و مادر خودش میاد به حق علی,

مال من یه روز بردتم یه جایی یک ساعت فاصله داشت 

وای مگه بابای لاشیش کاری میکرد که بنزین سوزوندی ، کیلو متر ماشین زیاد شده, شیش ماه قهر بودم ، حالا داره میگه آشتی کنیم

تو این شیش ماه هر شب ولویی بوده این سر کشور و اون سر کشور ، اینم شانس ما

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نناراحتم چون نمیتونم بفهمم چیم کم بوده به خدا زیبا بودم اندامم مثل مدلاس همیشه شیک پوشیدم سعی کردم غ ...

عزیزدلم...

دنبال جواب این سوال نباش چون جوابی نداره!!!

اگر مرد خیانت کرد، یعنی به زندگی مشترک هیچ تعهدی نداره... قدرنشناس هست....نامرد هست ...شرف نداره ...همین.

چرا وقتی اون خیانت میکنه، علت رو در خودت جستجو میکنی؟!!!!!

علت به درون و ذهن بیمار خائن مربوط میشه نه به شما.

به نظرم اگه مشاورطلاقت ازشوهرت قطع امیدکرد توهم تمومش کن مگراینکه خودش بخوادجبران کنه وتموم کنه این ...

دندارم دلت خوشه ۱ بار خانوادش اومدن خیلی ببخشید زر مفت زدن بعدم چون من گفتم بش تو هرز رفتی بلند شد داد بیداد کرد رفت الانم تنها حرفی که میزنه پس تصمیمت گرفتی پس داری جدا میشی تو پی ام خیلی هم که پاپیچ بشی میگه اره من بدم تو خوب یا من توان مالی نداشتم جبران کنم 

ببین باغصه خوردن توهیچی عوض نمیشه اوناتفریح وخوشیشونودارن توداری ازبین میری حق داری میدونم خیلی سخته اول برومشاوره تااروم شی من هنوزفکرم درگیره تاعمردارم یادم نمیره خیلی سخته بکن ازاین زندگی فقط خودت وخودت مهمی

من این جریانوتجربه کردم کمی متفاوت باتو تصمیم باتواگه بچه نداری اونم رویش همینه نبایدادامه بدی چون ن ...

من دارم جدا میشم بچه هم ندارم ۲ ماه برگشتم هر کار که تو این ۳ سال نکردم میکرد ۳ روز ۳ روز نیست میشد گفت پلیس من گرفته اومد خونه لباسش قرمز بود تو آگاهی کلانتری نبود میرفت ۸ صب میومد میرفت نمیومد اصلا

عزیزدلم... دنبال جواب این سوال نباش چون جوابی نداره!!! اگر مرد خیانت کرد، یعنی به زندگی مشترک هیچ ...

حرفاتو قبول دارم ولی آخه تک پر آخه سفر خارج آخه هر شب کافه آخه مگه من چقدر منفور بودم

زمین خیلی گرده.....مطمئنا تاوان خیانتش رو میده...همه چیز و همه کس رو بسپار بخدا....واگذارشون کن به خدا..... رها شو

حتما برای آرامش خودت و برای اینکه این دوره سخت رو راحت تر سپری کنی، بامشاور خانواده تماس بگیر عزیزم

ببین بنظر من اینجور آدمها زن خودشون میخاد خانم و نجیب باشه ...بشینه تو خونه زندگیشیو بکنه ..‌‌سوال ا ...

گقدر هرزه تموم شد به خدا عکساشو دارم طرف با تاپ و شورتک زیر باسن تو ویلا شوهرم اونوقت به الا یا من گیر میداد چون کل خانوادم آزاد لباس می پوشیم ولی نه شورتک تاپ اون ریختی

حرفاتو قبول دارم ولی آخه تک پر آخه سفر خارج آخه هر شب کافه آخه مگه من چقدر منفور بودم

گفتم که....مشکل از شما نیست... از هرزگی و بی تعهدی و نامردی فرد خیانتکار هست و اینکه خدارو نمی شناسند و وجدان ندارند.