2777
2789

داداشم شانزده سالشه درسش ضعیف حتی تقسیم بلد نیست پول شمردن بلد نیست اصلا تو اجتماع نیست پدر و مادرم هر دوتا فرهنگی اما انگار نه انگار بابام درونگرا اصلا انگار نه انگار بچه ای داره داداشم رو تو اجتماع نمیبره داداشم بلد نیست با کسی معاشرت کنه.

کلا خانواده منزوی

من بیست و شش سالمه مادرم یه سیاستی یادم نداد که بتونم ازدواج کنم خواستگار نیست چون اجتماعی نبوم یه دختر گوشه گیر که بلد هم نیست با کسی معاشرت کنه.

یه خواهر داشتم دیابت داشت کلیه هاش مشکل پیدا کرد مادرم فقط,دنبال دعانویس بود پدرم هم نرفت دنبال یه دکتر خوب خواهرم اخرش فوت کرد.

مگه میشه ؟؟!!حتی در حد نصیحت نیستند حالا من به درک اخه فکر نمیکنید پسرتون صب تا شب هیجا نمیره درک و فهمش مثله بچه دوسالست؟؟!!

چقدر بیخیال و ساده اخه کی اینجوریه؟؟شما هم در این حد دیدید از خانوادتون؟!!

فقط تو این موندم اخه چی مهمه برای پدر و مادر به غیر اینده بچشون؟؟

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو پیش مشاور اول مشکلات خودتو حل کن بعد داداشتو .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

داداش خودم سربازه..۲۰سالشه....هیچی نمیفهمه هیچی...مثل بچه های ابتدایی...حتی سلام علیک درست حسابی بلدنیست ازبس لوسش کردن الان حرص میخورن ازدستش ولی نمیتونن کاری کنن

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....