2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه مگه؟

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

فقط در مواقعی که خانواده سالم و درست نباشه اینکار منطقیه و الا هیچ چیزی ارزش اینو نداره اینجوری جلوی خانواده خصوصا پدر بایستی

.                                                                  

هیچ پسری ارزششو نداره که سرش جلو رو پدرت وایسی 

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻
عه سلام ما هک چطوری.....ناهارا چی میخوری؟؟! دیگه مهمونی نداری😂😅

سلام عشقم خوبم تو خوبی

والا منک سوپ 😂

مهمونی چیه راجع ب چی حرف میزنی اصلا شما کی هستی😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
سلام عشقم خوبم تو خوبی والا منک سوپ 😂 مهمونی چیه راجع ب چی حرف میزنی اصلا شما کی هستی😂😂😂😂😂😂 ...

چند بار بگمممممم😬😬😠

@سوپ_شام_نیست  

سوپ-ناهار-نیس# 😂😂😅

مهمونی دیشب......که من به بهونه ی صرف شام، فرار کردم😂😉😅😆😆😜

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
دوست من اینجوری ازدواج کرد، باباش دیگه توی خونه راهش نداد، بعد چند سال شوهرش سکته کرد فوت شد دوباره ...

مشکل بابای من تفاوت سنیمونه که ۱۲ساله وگرنه از همه لحاظ اوکیه بعدشم من بچه طلاقم اصلا خیلی مشکلات دارم