2777
2789
چند بار بگمممممم😬😬😠 @سوپ_شام_نیست     سوپ-ناهار-نیس# 😂😂😅 مهمونی دیشب..... ...

اخه کرونا گرفتم جز سوپ چیزی نمیتونم بخورم راستش اشتها هم ندارم

یادمه شوخی کردم

دیشب ک تو مهمونی بودیم ب توعم کرونا دادم نوش جونت😂سوپ خور

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
مشکل بابای من تفاوت سنیمونه که ۱۲ساله وگرنه از همه لحاظ اوکیه بعدشم من بچه طلاقم اصلا خیلی مشکلات دا ...

۱۲ سال که خیلی زیاد نیست، از یه بزرگتر بخواه پا درمیونی کنه پدربزرگ یا عمو

خدایا شُکرت ❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه کرونا گرفتم جز سوپ چیزی نمیتونم بخورم راستش اشتها هم ندارم یادمه شوخی کردم دیشب ک تو مهمونی بو ...

نگرفتم من😣😒.......خسیس بازی در آوردی زیاد ندادی که بهم👀👻😬😅

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
نگرفتم من😣😒.......خسیس بازی در آوردی زیاد ندادی که بهم👀👻😬😅

اتفاقا تو این ی مورد خساستو  ب کل گذاشتم کنار😂😂😂حالا مشخص میشع

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
من میخواستم اینکارو بکنم ولی تا چند ساعت پیش فهمیدم پدرم چقدر دوستم داره اون پسره هیچ ارزششی نداره&n ...

خب کیس من خداییش خوبه بدبخت پای همه چیزش وایساده اگه ارزش نداشت که عمرا اینکارو نمیکردم

برو روانشناس و مشاور خوب ببین اگه بهم میخورین با مشاور در میون بزار اون بهت میگه لابد دیگه ، 🌹🌷

والا صحبت کردم ولی خودم چون اون آقا تهرانه من اصفهان بعد یه برنامه بهم معرفی کرد گفت تستاشو بزنید تا اول شخصیتتونو بسنجم جفتمون دقیقا یه نوع شخصیت داشتیم ولی گفت بازم نیاز به بررسی حضوری داره مرحله اولش که اوکی بود