2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقت پیش استوری معلممو دیدم شده مثلا مدیر یه بخشی از شرکت نفیس😑😑 راهنمایی دبیر جغرافیا تاریخمون ...

😂

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤    
اشغاله همه جنسا بدرد نخور بی کیفیت

شما استفاده کردید از پک ضد جوش و لکش‌ اخه من خیلی تاثیر شنیدم لابود سر وقت نزدید باید قبلش مشاوره بگرید فک کنم

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤    
میگن چرته یدونه ماسک گرفتم هیچ تاثیری نداش

اره من کلی ضرر کردم ۷۰۰خرید کردم پشیمونم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
شما استفاده کردید از پک ضد جوش و لکش‌ اخه من خیلی تاثیر شنیدم لابود سر وقت نزدید باید قبلش مشاوره بگ ...

ی ماسک داره اسمش ماسک سیاه ، برای آکنه و چیزای زیر پوستی هست من اونو میزدم ب صورتم روی بینیم آکنه بود بدتر اکنه ها سیاه میشدن باید تمیزشون میکردم

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
ی ماسک داره اسمش ماسک سیاه ، برای آکنه و چیزای زیر پوستی هست من اونو میزدم ب صورتم روی بینیم آکنه بو ...

اره میدونم باید با ژل شستشو و تکنیک پوست بشوری

من یه پک لایه بردار گرفتم مدت کوتاهی استفاده کردم داشت تاثیر میذاشت به چشم مشخص بود کاملا یک دهمشم استفادهنکرده بودم هنوز

حوصلم بیاد باز شروعش میکنم

لطفا درخواست دوستی ندید
اره میدونم باید با ژل شستشو و تکنیک پوست بشوری

من ژلش مصرف میکردم صورتمو سیاه میکرد یعنی حالشو یجوری بود نمیدونم چطوری بگم منظورمو بفهمی ، من رفتم داروخونه گف اونا مجوز ندارن ،   اگ داشتن ماهم میاوردیم از شرکت نفیس ،   عمم رفته بود دکتر گفته بود مصرف نکنید همش الکیه ، باز خودت میدونی