2777
2789
من یه پک لایه بردار گرفتم مدت کوتاهی استفاده کردم داشت تاثیر میذاشت به چشم مشخص بود کاملا یک دهمشم ا ...

پس خوبه ممنون چون من زیاد درمورد پک هاش شنیدم گفتم من که این همه هزینه کردم اینم روش چون میگن خیلی قوی هست

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤    
من ژلش مصرف میکردم صورتمو سیاه میکرد یعنی حالشو یجوری بود نمیدونم چطوری بگم منظورمو بفهمی ، من رفتم ...

عزیزم شرکت نفیس سایت دارن و من چند تا شیخ دیدم که میدن اونجا و از شرکتشون‌ دیدن میکنن تو پیجشون گذاشتن و اگر مجوز نداشتن تا الان تعطیل شده بود مجموعه شون

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤    

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزم شرکت نفیس سایت دارن و من چند تا شیخ دیدم که میدن اونا و از شرکتشون‌ دیدن میکنن تو پیجتون گذاشت ...

روی محصولاتش هست ، مجوزش ، اما خوب نیس ما کرم روز شب گرفتیم هیچ نشد اما ڗلش ،  ی نفر بود چون توی دهات زندگی میکرده لک اینا زیاد داشته اونو زده بود لکاش کم رنگ سده بود ، 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
روی محصولاتش هست ، مجوزش ، اما خوب نیس ما کرم روز شب گرفتیم هیچ نشد اما ڗلش ،  ی نفر بود چون تو ...

نمیدونم والا

سرم ابرسانش و پاک کننده ارایش ولی اصلا خوب نبود

عزیزم خب برای جوش و لک یا غیره اینا تاثیر ندارن اینا برای شادابی پوست هستن