2777
2789
عنوان

حرکت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 19 پست

ایقد دلم میخاد این دوماه هم زودتر تموم بشه و بغلش کنم دلم لک زده راستی از تقریبا ۲۸ هفته ب بعد ک صداتو میشنوه باهاش ک حرف میزنی هم برات میزنه ایقد جیگره من ی روز نزده بود ایقد نگران بودم زور شلوغی هم داشتم ب این فکر نکرده بودم ک بچه زده یا ن گفتم مامانی قربونت برم امروز نزدیا خوبی من نگرانتما دستمم رو شکمم بود یهو زد زیر دستم وای خدا دیگه از اون ب بعد هر وقت منو باباش صداش بزنیم و باهاش حرف بزنیم ی چند دقیقه بعدش فورا میزنه ایشالله ب همین اذان خدا ب همه نی نی سالم و صالح بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایقد دلم میخاد این دوماه هم زودتر تموم بشه و بغلش کنم دلم لک زده راستی از تقریبا ۲۸ هفته ب بعد ک صدا ...

عزیزم ان شالله صحیح وسالم بغلش بگیری😍 درک میکنم منم خیلی دلم میخواد زودتر دوران بارداریم تموم شه و صورتشو ببینم .خدا بعد نه سال این نی نی رو بهم داده😍. مخصوصا که دایم استرس میگیرم سر هر موضوعی که چرا امروز تکون نخورد جرا امروز کمرم درد میکنه و..😣

با خدا باش پادشاهی کن😎
عزیزم ان شالله صحیح وسالم بغلش بگیری😍 درک میکنم منم خیلی دلم میخواد زودتر دوران بارداریم تموم شه و ...

وای تو استرس میگیری من گریه هم میکنم دیشب تو اخبار داشت نوزادای نارس ک زود ب دنیا اومده بودن رو میذاشت ک از بانک شیر بهشون شیر میدن من ایقد گریه کردم هی مث دیوونه ها دست میکشیدم رو شکمم میگفتم مامانی تو ب موقع بیا زود نیا 

وای تو استرس میگیری من گریه هم میکنم دیشب تو اخبار داشت نوزادای نارس ک زود ب دنیا اومده بودن رو میذا ...

ان شالله خدا نی نی ها رو سالم و به موقع بغلمون بزاره😍

با خدا باش پادشاهی کن😎