2777
2789
عنوان

حرکت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 19 پست

ایقد دلم میخاد این دوماه هم زودتر تموم بشه و بغلش کنم دلم لک زده راستی از تقریبا ۲۸ هفته ب بعد ک صداتو میشنوه باهاش ک حرف میزنی هم برات میزنه ایقد جیگره من ی روز نزده بود ایقد نگران بودم زور شلوغی هم داشتم ب این فکر نکرده بودم ک بچه زده یا ن گفتم مامانی قربونت برم امروز نزدیا خوبی من نگرانتما دستمم رو شکمم بود یهو زد زیر دستم وای خدا دیگه از اون ب بعد هر وقت منو باباش صداش بزنیم و باهاش حرف بزنیم ی چند دقیقه بعدش فورا میزنه ایشالله ب همین اذان خدا ب همه نی نی سالم و صالح بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایقد دلم میخاد این دوماه هم زودتر تموم بشه و بغلش کنم دلم لک زده راستی از تقریبا ۲۸ هفته ب بعد ک صدا ...

عزیزم ان شالله صحیح وسالم بغلش بگیری😍 درک میکنم منم خیلی دلم میخواد زودتر دوران بارداریم تموم شه و صورتشو ببینم .خدا بعد نه سال این نی نی رو بهم داده😍. مخصوصا که دایم استرس میگیرم سر هر موضوعی که چرا امروز تکون نخورد جرا امروز کمرم درد میکنه و..😣

با خدا باش پادشاهی کن😎
عزیزم ان شالله صحیح وسالم بغلش بگیری😍 درک میکنم منم خیلی دلم میخواد زودتر دوران بارداریم تموم شه و ...

وای تو استرس میگیری من گریه هم میکنم دیشب تو اخبار داشت نوزادای نارس ک زود ب دنیا اومده بودن رو میذاشت ک از بانک شیر بهشون شیر میدن من ایقد گریه کردم هی مث دیوونه ها دست میکشیدم رو شکمم میگفتم مامانی تو ب موقع بیا زود نیا 

وای تو استرس میگیری من گریه هم میکنم دیشب تو اخبار داشت نوزادای نارس ک زود ب دنیا اومده بودن رو میذا ...

ان شالله خدا نی نی ها رو سالم و به موقع بغلمون بزاره😍

با خدا باش پادشاهی کن😎