2777
2789

در همون حد اسپند وصدقه و اینا میدونم 

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوره چهار قل و جن زیاد بخون 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
تو چشید یعنی خوشگلید یا حسودی و ایناا ی دعای چشم زخم بگیر همرات باش

نمیدونم خوشگلم یا نه😂ولی خیلی حسود داریم هر سری میان شیشه میشکنه🤦🏻‍♀️دعای چشم زخم چجوریه گلم؟از کی باید بگیرم

نمیدونم خوشگلم یا نه😂ولی خیلی حسود داریم هر سری میان شیشه میشکنه🤦🏻‍♀️دعای چشم زخم چجوریه گلم؟از ک ...

، من پسرم من دارم بازو بند البته مشکل من ظاهر و حرف زدم

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
عههه😂😂اینجا همش خانومه اخه😂😂🤦🏻‍♀️ دعای چشم زخمو از کجا میشه تهیه ش کرد؟

عموم خانوم اقا ندار، دعا نویس خوب و قرآنی دعا نویس شیطانی، سمت نورانیش برو قرآنی بهتر 

البته فک نکنم 1 درصد از من ظاهرت بهتر باشه با اینکه خانومی ولی دعا بگیر بهتر زخم چشم ادم از بین میبره 

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...