2777
2789
عنوان

خونم خیلی کوچیک و دلگیره دوستش ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 24 پست

عزیزم شما قطعا بخاطر زایمانت یه مقدار افسرده شدی چون خون زیادی از دست دادی ...وگرنه ربطی ب خونت نداره..خداروشاکر باش که خونه داری..انقدر همه چی گرونه که خیلییی ها الان ارزوشونه جای شما باشن..شکر نعمت نعمتت‌افزون کند

ربنا و لا‌تحملنا ما لاطاقة لنابه...خدایا چیزی که طاقت تحملش رو ندارم برام مقدر نکن❤️ ما ز بالاییم و بالا میرویم ... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما این توصیفاتی که گفتی رو 150 میلیون دادیم رهن کردیم. برو خداروشکر کن که رایگان نشستی دغدغه جابجایی ...

چی فایده نه افتابی میخوره نه اتاق خوابی داره تازع بدتر از اون مادرشوهر بالا سر ادمه باز مامان خودم بود خیلی خوب بود

آرام رفتی.. ولی طوفان به پا کردی بابا.😔🖤

خونه منم ۴۸ متره.خداروشکر تو این گرونی ،اونم مستاجر نیستیم یکم بهش رسیدم خیلی دلباز شده گریه هاتم ...

چطوری رسیدی؟ از خانواده شوهرم خوشم نمیاد راحت نیستم خواهرشوهرم ک میان بچه هاش از یک طرف سرک میکشن نگا میکنن اتاق خوابم ک نداره

چی فایده نه افتابی میخوره نه اتاق خوابی داره تازع بدتر از اون مادرشوهر بالا سر ادمه باز مامان خودم ب ...

عزیزم بخای چیزای منفی رو ببینی هیچوقت تمومی نداره. یا تلاش کن حلش کنی یا اگه حل نمیشه موارد مثبت زندگیتو بولد کن تا وقتی که بتونی منفیا رو پاک کنی. بذار بچه هات بزرگتر بشن ایشالا خودت سرکار برو پولاتو جمع کن یه جای دیگه رهن کنید

کلا اوضاع مسکن افتضاحه هممون داریم توی همین قوطی کبریتا زندگی میکنیم به امید اینکه یه روز بهتر بیاد. امیدتو از دست نده

یه کمددیواری بزرگ تو اتاق زدم.کاغذ دیواری کردم و وسایل شیک خریدم.

من اتاق ندارم همه چیزم تو یک اتاق ۴۰ متری لحاف تشکام کمدام همه