2777
2789
شما نمیدونی من چی کشیدم چجوری ساختم این زندگی رو 

چی بگم!

انشالله که اشتباه فکر می‌کنی و زندگیت بهتر بشه🌹

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکنه اخرش یه چیزیو اضاف کرده باشه 

دقت کن ببین چی رو میزنه.اولشو که فهمیدی.باقیشو هم میتونی.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
باید خیلی روش کار کنم یه جایی پیدا کنم ممنون بابت راهنماییت عزیزم

خواهش میکنم اگه بخای میشه یه کم فکرودقت میخادانشالله مشکلت حل بشه هرجورکه به صلاحته 

کاربری جدیدنیستم قبلیموترکوندن... من پرند36هستم.... 
اره من باید بتونم 

انشالله چیز بدی نیست❤

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
انشالله دعا کنین از این سردرگمی بیام بیرون 

انشالله هرچی خیره همون میشه❤