2777
2789

گوشیتوبزارروفیلم برداری یه چن لحظه قبل اینکه شوهرت گوشیشوبازکنه یه جابزارکه شوهرت همیشه میشینه گوشیشوبازمیکنه جوریکه قشنگ توگوشی تصویرمعلوم باشه فیلمشوبگیربعدن نگاش کم قشنگ دونه دونه  رمزشوپیدامیکنی 

کاربری جدیدنیستم قبلیموترکوندن... من پرند36هستم.... 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه بمونه،، چیجوری میشه بازش کرد؟؟

ردشو نگاه کنی معلومه چی زده دیگه😁😈

گوشی رو وقتی صفحه قفله بگیر جلوی نور معلوم میشه چی زده.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
چرا رسوا نمیشه

شما هنوز مطمئن هم نیستی خیانت میکنه یا نه!

چند ماه پیش دختر یکی از فامیلامون رمز گوشی منو فهمید و نی میرفت سر گوشیم،منم رمزشو عوض کردم.

همسرم بپرسه ازم بهش میگم،هروچند تا حالا گوشی همو چک نکردیم

ولی چون من رمز گوشیمو عوض کردم ینی دارم خیانت میکنم؟

فرضا خیانت کنه،چ ربطی به عدالت خدا داره!

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
گوشیتوبزارروفیلم برداری یه چن لحظه قبل اینکه شوهرت گوشیشوبازکنه یه جابزارکه شوهرت همیشه میشینه گوشیش ...

فکر خوبیه ولی تو جایی ک گوشیمو بذارم ندارم کجا مثلا اون رو مبل میشینه

با سرعت خیلی بالا میزنه 

شماهم به سرعت چک کن.احتمالا ترکیبی میزنه.مثلا اول کدملیش و آخر شماره تلفنش🤔

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

یه راه دیگه هم هستش باکرم مرطوب کننده یه کم خیلی کم روصفحه ی گوشیشوچرب کن جوریکه تابلونشه بعدن خاست گوشیشوبازکنه جای انگشتاش میمونه رقماش معلومه دیگه اینجوری امتحان کن چن باری بلاخره بازمیشه 

کاربری جدیدنیستم قبلیموترکوندن... من پرند36هستم.... 
چکار کنم چشمام خیسه شب و روزم یکیه

الهی بگردم بغضم گرفت برات عزیزدلم .ولی یه فکر دیگه ای کن الان بری اس ام اساشو ببینی روانی میشی که .اون چرا اینکارو میکنه نکنه میخواد خستت کنه که مهرتو ببخشی و بری