2777
2789
عنوان

قد نوجوان

1600 بازدید | 12 پست

خیلیی ناراحتم

داشتم با خالم حرف‌ میزدم عصابم خورد شد اصلا

این‌ درسته که قدیما میگفتم بعد از‌ پریود قد نمیکشی؟

من‌ ۱۴ سال و خورده این هست ۶ ۷ ماهم هست که به بلوغ رسیدم قدمم ۱۵۹-۱۶۰ اینطوراس

والا فامیل شوهر خاله ی خودم دختره تو کلاس ۵ ام بلوغ شده ولی بازم قد کشیده خیلی‌ مامانشم میگف همین بوده

راستی مامان بابام و خواهرمم بلندن اوکیه

فقط تو خونوادمون مامانه بابام کوتاه بود که همه میزنن تو سرم میگن نکنه خدایی نکرده به اون رفتی

حالا خداروشکر تو همچی‌ به مامانم رفتم ایشالا این یه چیزم به مامانم برم یا حداقل بابام

با دوستم چن روز پیش رفته بودم بیرون، میخواستیم عکس بگیریم اینطوری کرد گف‌ گوشیو بده من به من چه تو کوتوله ای جلوی همه دوستام‌ انقدر خجالت کشیدم حالا جالب‌ اینجاس‌۳ ۴ سانت تفاوته

جاش اون خیلییی لاغره ولی من هیچ وقت نقطه ضعفشو حتی‌ به غیر‌ مسخرم نگفتم که ناراحت نشه:(..

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزيزم تا  هفت هشت دوره بعد از اولين پريودي چهار تا شش سانت اضافه ميكنيد بعد هم پنج درصد خانم ها بيشر از اين قد ميكشن 

اما نميشه گفت واسه همه همينه  هميشه واسه رشد قد يه استثناهايي هست ورزش خيلي انجام بده نزار هم چاق بشي تا هورمون رشد باعث بلند شدن قدت بشه نه چربي اضافه 

الانهم قدت نرماله 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
بعدم والا همچین کسی دوست نمیگن بهش بگو خوبه خودت خیلی اختلاف قد نداری با من یا من از قدم راضیم به تو ...

واقن جلویه یه عده دیگه نباید میگف انگار قصدش‌ خورد کردن منه نمیدونم واقعا خیلی ناراحتم کاش خدا قدمو بلندتر میکرد از اول که اینقدر خرد نشم الکی سره چیزی که حتی دست خودمم نیس🥲💔💔

واقن جلویه یه عده دیگه نباید میگف انگار قصدش‌ خورد کردن منه نمیدونم واقعا خیلی ناراحتم کاش خدا قدمو ...

دفعه بد سکوت نکن که ببخشید پررو تر نشه فک کنه تو هم هیچی نمیگی و برخورد کن باهاش انشالا هم قدت بلند تر میشه نگران نباش ورزش هم خوبه