2777
2789
عنوان

تاپیک اجنه

| مشاهده متن کامل بحث + 39105 بازدید | 641 پست

من دیدم اجنه رو هم مذکر هم مونثش، ولی ترسناک ترین و بد ترینش مونث بود، البته جن عاسق بود خیلی کارم نداشت 

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
99 درصد کسانیکه میگن دیدیم دروغه

در اشتباهی وجود داره همه جا هستن مخصوص جاهای متروکه و بیابان تو جنگل کم هست فقط خونه های متروکه و اینا البتع مرده شور خونه ام اطراف ش هست

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در اشتباهی وجود داره همه جا هستن مخصوص جاهای متروکه و بیابان تو جنگل کم هست فقط خونه های متروکه و ای ...

وجود داره ولی کسانیکه میگن دیدیم بیشترش داستانه. طرف نشسته یه جا صحبتش پیش میاد اینم فوری یه داستان میسازه

وجود داره ولی کسانیکه میگن دیدیم بیشترش داستانه. طرف نشسته یه جا صحبتش پیش میاد اینم فوری یه داستان ...

چی میخای بدومی ازشون من بهت بگم، واقعیتش

و  تجربه دیدن تو 25 سالگی الان 22س الم از اون موقعه دیدم هم زنشو هم مردش

چی میخای بدومی ازشون من بهت بگم، واقعیتش و  تجربه دیدن تو 25 سالگی الان 22س الم از اون موقعه د ...

نمیخاد. دمت گرم. من تو خواب و بیداری دیدم البته نمیتونم بگم در چه حالتی ولی فقط بگم قیافش خیلی خیلی ایکبیری بود ولی بدنش قشنگ بود.

نمیخاد. دمت گرم. من تو خواب و بیداری دیدم البته نمیتونم بگم در چه حالتی ولی فقط بگم قیافش خیلی خیلی ...

قشنگ بودن اصلا وجود نداره واسه اجنه، البته تو حالاتی که خودش خودشو به یع شکل دیگه در بیاره ولی یه روی داره بینی تو بیداری می میری من دیدم ولی بدن و دستو ایناسو البته موهاس جلو صورتش بود صورتش ندیدم، اگر چشاش میدیدم مرده بودم، بعدم 3 ماه تو تخت افتاده‌ بودم ققط همون بدنش دیدم یعنی ایستاده بود، یه زن بود مه ظاهر فرم بدنش نمیگم ترسناک عین سبح بود

نه عزیزم خواهرشوهرم هرخونه ای میره میگه جن داره ما مسخره میکردیم تا اینکه خودمون تجربه کردیم اینطور ...

من عاشق گربه سیاهم میخواستم بخرم🤣🤣🤣

توروخدا الان دیگه میترسم🤣🤣🤣😅😅

اهان نمیدونید چه دلیلی داره که هر روز چند بار ساعت رند میبینم؟

اون علامتیه که فرشته های اطرافمون نشون میدن.

هر عددی مفهوم خاص خودش رو داره.

تو گوکل سرچ کنین قشنگ توضیح داده.

در واقع با این اعداد ما رو راهنمایی می کنن.من هر وقت عدد رند می بینم حالم خوب میشه.چون می دونم اونا هوامو دارن.

من چونه ی خیلی کوچیک و عقبی داشتم.همیشه هم سر این که چرا صورتم گرده و وقتی روسری سر می کنم مربع میشه ناراحت بودم.در کل پایین صورتم تپل دیده میشد و غبغب هم داشتم.مدل لب پایینم هم جالب نبود.

تا این که دو سال پیش فهمیدم جراحی چانه وجود داره و از اون زمون فقط هشتگ های مربوط به جنیوپلاستی رو از اینستاگرام دنبال می کردم.پول جراحی هم نداشتم.

تقریبا چهار هفته ی پیش بالاخره رفتم بیمارستان و عمل کردم.الان هم خدا رو شکر معایب صورتم برطرف شده.تو تاپیکم راجع بهش کامل نوشتم.

شماره ی اتاقم تو بیمارستان خیلی جالب بود.

234

اعداد وقتی به این صورت نشون داده میشن یعنی زندگیتون در حال پیشرفته.سه روز پیش هم بلفاروپلاستی انجام دادم و پف و افتادگی بالای چشمم رو برطرف کردم.چهرم خیلی تغییر کرده.

حتی رتبه ی یک آزمون وکالت سال قبل تو مصاحبش گفته بود سر جلسه استرس زیادی داشتم ولی تا شماره ی صندلیم رو دیدم حالم خوب شد.شمارش 270111111 بود.عدد یک یعنی موفقیت کامل توی کاری که انجام می دین.

اعداد رو دست کم نگیرین.😍

نی نی سایت دیگه جای موندن نیست..
نمیخاد. دمت گرم. من تو خواب و بیداری دیدم البته نمیتونم بگم در چه حالتی ولی فقط بگم قیافش خیلی خیلی ...

منم چندباری دیدم ولی قیافه واقعی خودشون نیست...هیچوقت باقیافه واقعی خودشون جلوی انسان ها ظاهر نمیشن خودشون به شکل حیوان ها یا انسان های ترسناک درمیارن

منم چندباری دیدم ولی قیافه واقعی خودشون نیست...هیچوقت باقیافه واقعی خودشون جلوی انسان ها ظاهر نمیشن ...

ترسناک نبود. شبیه یه زن عقب مونده بود که کله اش نسبت به بدنش خیلی کوچیکتر هست. صورتشم ترسناک نبود ولی زشت بود. شکل منگول ها. البته خواب نبود چون دقیقا همه چیز واضح بود. مه گرفته نبود.

99 درصد کسانیکه میگن دیدیم دروغه

تو روستاها و اطراف شهر که آدمی نباشه بیشتر خودشون رو نشون میدن.بابابزرگ من تو جوونیش که از شهر به روستاشون می رفته ، وقت اذان مغرب دم چشمه ی نزدیک روستاشون یه خانم خوشگل می بینه.ازش می پرسه تو تاریکی داری چه کار می کنی؟ اونم گفته دارم میرم تو روستا خونه ی فلانی که خونه ی اون شخص هم به رفت و آمد جن معروف بود و می گفتن دیوانه هست.

بابابزرگ من هم خدابیامرز خیلی شلوغ بود.با هم راه میفتن برن روستا که تو راه بهش دست درازی می کنه.😂 

می گفت من فقط سیاه و دراز شدنش رو دیدم.بعدش غش کردم و افتادم.

تا دو سه ماه مریض احوال افتاده بود رو زمین و نه می تونست راه بره نه حرف بزنه.همه فکر می کردن در حال احتضاره و سمت قبله خوابونده بودنش.حتی واسه مراسم عزاداریش همه چی رو آماده کرده بودن.

بعد که می بینن بابابزرگم نمی میره ، میرن پیش یه دعانویس که کارش خیلی خوب بوده.میگه این رو جن زده.

جن رو احضار می کنه و ازش علت رو می پرسه.اونم میگه که چون بهم دست درازی کرد زدمش.

خلاصه از اون جن از طرف بابابزرگم عذرخواهی می کنه و یه دعا واسه خوب شدن حالش می نویسه که ببرن بذارن کنارش.

به خونه که می رسن می بینن بابابزرگم نشسته داره حرف می زنه و حالش خوب شده.

جن ها خودشون رو زیاد نشون نمیدن.بیشتر مثل یه هاله دیده میشن که اونم هر کسی نمی بینه.یه استعداد خاصی می خواد.

اونا می ترسن که اگه خودشون رو نشون بدن ما بهشون صدمه بزنیم.

اون علامتیه که فرشته های اطرافمون نشون میدن. هر عددی مفهوم خاص خودش رو داره. تو گوکل سرچ کنین قشنگ ...

چه خوب😍

منم چند وقتیه در روز همچین اعدادی زیاد میبینم(:

اگر برای تو مقدر شده باشد، از هفت اسمان عبور میکند تا به تو برسد.

تو روستاها و اطراف شهر که آدمی نباشه بیشتر خودشون رو نشون میدن.بابابزرگ من تو جوونیش که از شهر به رو ...

بابابزرگت به جن هم رحم نمیکنه؟ بابابزرگ منم دیده بود یعنی بهتره بگم صدایی شنیده بود ولی هیچکس رو ندید.باهاش حرف میزد. اخرش میگفت از ترسم تبر رو برداشتم و دویدم طرفی که صدا میومد. که بعدش یه صدای گوشخراش میشنوه. البته اینا مال قدیم و بیابون و ایناست. الان توی روستاها هم خونه ها اسکلت فلزی داره. بیچاره ها اگه بیان اتصالی میکنن میمیرن.

قشنگ بودن اصلا وجود نداره واسه اجنه، البته تو حالاتی که خودش خودشو به یع شکل دیگه در بیاره ولی ...

چرا یه طایفه از اجنه وجود داره که پری هستن.اونا ذاتا خوشگلن.

مثل ما که از نژادهای مختلف هستیم به چند دسته تقسیم میشن.

شیاطین ، علیبانی ها ، کوتوله ها ، پری ها و غول ها

بابابزرگت به جن هم رحم نمیکنه؟ بابابزرگ منم دیده بود یعنی بهتره بگم صدایی شنیده بود ولی هیچکس رو ندی ...

فکر کنم نمی دونست جنه.🤣

چون خیلی خوشگل بود و کاملا شبیه آدما بود.