2821
2789
عنوان

خیلی‌ خستم

1379 بازدید | 33 پست
خیلی‌ بچه‌رو دوست دارم خیلی‌ هم دلم می‌خواست زود بچه در بشم واسه همینم الان ۲۲ سالمه حامله تو ماه۸ هستم ولی‌ عین روز‌ها خیلی‌ احساس بدی دارم طمومه بدنم به هم ریختس دیگه مثل سابق نیستم هرچی‌ به زایمانم نزدیک می‌شه من بیشتر افسرده میشم نمیتونم با نینیم ارتباط بر قرار کنم احساس شرم می‌کنم نمیدونم چرا دست خودمم نیست شوهرمم خیلی‌ هوامو داره ولی‌ بازم احساس بدی دارم احساس می‌کنم دیگه نمی‌شه مثل قبل بود اصلا نمیتونم درک کنم نی‌نی دار میشم خیلی‌ خستم خیلی دیشب خواب دیدم بغلم خیلی‌ خوشکل بود صبحش که بلند شدم یه جوری بودم نمیدونم آمادگیشو ندارم چراِ اینجوری شدم اضافه وزن آوردم وقتی‌ هم سنو سالای‌ خودمو میبینم اینجا دلم میگیره اونا به فکر‌ چی‌ هستن من چی‌. همش دوست دارم تو خونه باشم دیگه وسایل بچه شادم نمی‌کنه قربون صدقش نمی‌رم من چم شده چراِ این روزا اینقد احساس تنهایی‌ می‌کنم
آن چیز که مرا میپرواند و به اوج میرساند همان چیز مرا تخریب میکند!!!
ای وای! ممکنه به دنیا هم بیاد بدتر شی. اما به مرور خوب میشی.
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به این فکر کن که خیلی ها هستن که حاضرن همه جیزشونو بدن تا جای تو باشن؛تا مادر باشن؛قدر نعمتی که خدا بهت بخشیده رو بدون
وقتی می بینم بیژن بنفشه خواه این قدر پیر شده، به حسین کعبی میگن پیشکسوت فوتبال، الهام پاوه نژاد نقش مادر بازی میکنه، میفهمم چقدر پیر شدیم Smiley
معمولا تو ماها آخر آدم خسته میشه دیگه. ایشالا زایمان کنی راحت میشی
«بسم الله الرحمن الرحیم» «إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ إِنَّ شَانِئَکَ هُوَ الْأَبْتَرُ الکوثر»
یاسمین جون من خودم یه بر سقط داشتم میدونم چطوریه.م‌ر۳۰ مسی جونم.مدیسا دیروزم دکتر بودم میگفت باید پیاده روی کنی‌ آخه من اینجا تو عین غریبی کجا برم با کی‌ برم شوهرمم ۸ صبح میره ۵ بعدظهر میاد
آن چیز که مرا میپرواند و به اوج میرساند همان چیز مرا تخریب میکند!!!
ای بااااااااباااااااااااا .... چرا آخه؟ وقتی سنت کمه که خیلی شیرین تره... اتفاقا به خودت افتخار کن که هم سن و سالات به چه چیزای پوچی فکر میکنن و تو به پرورش یه انسان... همه اونا هم این مراحل رو پیش رو خواهند داشت و اون موقع نی نی تو از آب و گل در اومده و از همشون جلوتری... من که از حاملگیم خیلی لذت بردم... الان که دخترم 10 ماهشه از اولش هم خوش هیکل تر شدم و همه میگن جوون تر به نظرم میام... دوستای من خیلیاشون هنوز ازدواج نکردن... من خیلی خوشحالم که اینقدر تو زندگیم جلو هستم
ماه های اخر همه می گن این طوریه اما لذتش بیشتره به جای این حرفا سعی کن لذت ببری از این روزها سعی کن به خودت برسی این همه زن باردار که خوشتیپ هستند شادن و از زندگی لذت می برند نزار ای احساسات بهت غلبه کنه عزیزم
2823
2791
2779
2792