2821
2789
عنوان

خیلی‌ خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1379 بازدید | 33 پست
سنجاقک جون درس میخونی‌ بدبختانه من ایران نیستم اینجاهم معمولان ۲۵ به بالا بچه میارن همسنو سالی‌ من دارن درس می‌خونن با ماشین دارن دور میزنن کلا خیلی‌ خوشن من می‌میرم اگه نینیم چیزیش بشه ولی‌ِ این حس مسخره داره داغونم می‌کنه
آن چیز که مرا میپرواند و به اوج میرساند همان چیز مرا تخریب میکند!!!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من سنم کم نیست :)) 28 سالمه...
تازه اگر زودتر نی نی میاوردم خیلی خوشحالتر بودم... من که تو حاملگیم خیلی با نی نی تو دلم حال کردم و همش باهاش حرف میزدم و براش شعر میخونم... الانم با خودش حال میکنم... زندگیم کلا عوض شده.... عاااااااااااااااااااااشقشم
الهی مامان شاینا جون ایشلا که همیشه خوش باشی‌ نمیدونم سنجاقک جون خیلی‌ تلاش میکنم خودمو از عین شرایط در بیارم ولی‌ بازم نمی‌شه شوهرم همیشه میگه به خدا خودم عوضش می‌کنم حمومش میدم همه کاراشو می‌کنم تو فقط شیرش‌و بده بعدشم برو ورزش و شنا آره میدیسا جون خوب خدا رو شکر نمیدونم چشم شده ‌ای خدااااااا
وای گلم هزار مشالا هزار مشالا به همسرت (زدم به تخته) ناشکری نکن همسرت هم که اینقدر کمکه برات چی می خوای دیگهه.همه اینا به خاطره هورماناته فقط سعی کن جلوی این احساساتت رو بگیری وگرنه وقتی شازده پسرت دنیا بیاد اذیت میشی.
من درسم تموم شده تو خونه بیکارم همش فکر میکنم نی نی اگه بیاد با هم میریم بیرون میگردیم اصلا بیرون چیه همین که ادم تو خونه باشه با یه بچه ی سالم و خوشگل خودش سرگرمیه یعنی ارامش
عزیم به دیگران کار نداشته باش شاید اونا برن بیرون همش گردش و تفریح اما شاید اونا هم مثل تو درگیری ذهنی دارن ما که نمی دونیم شاید همه دنیا بخوان صد سال دیگه بچه نیارن تو به خودت نگاه کن گلم به ارامش خودت فکر کن ببین خودت چی دوست داری
مدیسا جون م‌ر۳۰ خدا رو شکر اگه اون حمایتم نکنه توِ این وزیت داغون میشم مرسی‌ عزیزم که با حوصله جوابمو میدی راست میگی‌ باید خودمو سر گرم کنم واقعا نمیدونم چمه دوستهای خودمم اینجا عزم خیلی‌ بزرگترن زیادم نیستن که باهاشون برم بیرون
سنجاقک عزیزم حرفات خیلی‌ آرامش بخشه خیلی‌ گلید من هروقت میم دردل کنم اینجا کلی‌ سبک میشم چه دوستهای گلی‌ دارم
azizam bardariii sakhte darket mikonam
vali bayad be khodet biyay mage on
fereshte che gonahi dare to bayad az har kase dige bishtar montazeresh bashi khanomi to bayad shaba ba hosele behesh beresi azizam on vaghti be donya biyad toro az har kase digeyi bishtar mishnaseo ba vojodet aramesh migire delet miyad in jori begii
on naumade toro az hame bishtar dost dare to mamaneshiii on in ghadr be to vabastas ke nemikhad az badanet joda she age bitabi kone be khodet fesharesh bedi aramesh migire
to az hamseno salat khosh shans tariii to mojeze khodaro be namayesh gozashtiii to madari golam
doroste zod tar dargir sakhti ha mishi vali vaghti 30 salet beshe ke oje javonite ninit dige az abo gel dar omade on moghe kheyliya hasrate zendegiye toro mikhoran ?
خدایا شکرت 🫀
عزیزم منم 23سالم بودم که نی نی دار شدم اولاش سخت بود ولی بعد 1سالگی که دخترم بزرگ شد درسم و هم ادامه دادم تو ایرانم اکثرا سن ازدواج بالا رفته و من الان که نگا میکنم می بینم از همه دوستام جلوترم چون هم درسم و خوندم و هم بچمو بزرگ کردم خیلیم جونتر از هم سنام هستم نگران نباش به مرور زمان بهتر میشی اینم یه دورانیه قدرش رو بدون عزیزم
مامان سامی جون به خدا دوسش دارم خیلی‌ هم دوسش دارم ولی‌ نمیدونم چرا اینجوری میشم حرفات خیلی‌ زیباست وقتی خوابم باشه همین که دستمو میزارم رو شیکمم زود بیدار می‌شه دستمو می‌شناسه زود تکون میخوره ِ این قد ناز نمیدونم دوستان میگن ماهای آخر حاملگی‌ اینطوری میشن طبی‌ یه واگر نه من عاشقشم فقط احساس بدی دارم نمیدونمم چی‌