2777
2789

کسی که ۷ سال پنهونی دوسش داشتم متوجه شدم چه ادم عوضی و پست و نفهمی هست که سریع ادما رو قضاوت میکنه پشت سر منم حرف زده

فک میکردم اونم دوسم داره ولی خب روش نمیشه بگه و هزارتا دلیل دیگه

ما قبلا همسایه بودیمو زیاد میاد اینجا

دیگه دلم نمیخواد ببینمش حتی فک میکنم انتقام نگیرم بهتره.  ازش شات دارم شاتای آبرو بر.  میتونم ب خونوادش بگم ولی خب تجربه ثابت کرده دود انتقام تو چشم خود ادم میره ولی خب از ی طرف شاید بگه ترسید کاری نکرد و اینا 

بعد ۷ سال پنهونی دوس داشتن وسط چت مزخرفش منو بلاک کرد و امون نداد بگم تهمت چرا زدی بهم.

تنها چیزی ک میدونم اینه ک دلم نمیخواد باشممممم

فک کنین ۷ سال هر روز با هم روبرو میشدیم کلی خاطره و شبای محرم و .... البتع هیچ وقت ب جز اون چته با هم حرف نزدیم. هر دو ۱۷ سالمونه انقد زجر کشیدم ک حوصله ی این که بچه ای و اینا رو ندارم

من خودم پاک بودم تا حالا رل نداشتم لطططططفا قضاوت نکنین اگ میتونین ی کمکی کنین بهم.

فک کنین ۷ سال تو ذهن خودت فک میکردی چ پسر خوبیه و با کاراش ذوق زده میشدی الان....

چرا قدر احساسم ندونست؟ چرا حتی نزاشت ثابت کنم؟ واسه من ۱۷ ساله این همه درد خیلی هستا:))))))))) دعا کنین ب جزاش برسه و پشیمون شه بیاد عذر خواهی کنه.... لطفا:)

😐17 سالته 7ساله عاشقی! 

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۷سالته :|برو بابا عشق میزنه پس کله ات ادم میشی ان شالله

چرا مسخرش میکنید گناه داره 

اومده اینجا تاپیک زده که ارومش کنیم نه اینکه با حرفامون حالشو بدتر کنیم 

خودتون تاپیک میزدید دوست داشتید باهاشوت اینجوری رفتار بشه؟؟؟؟ 

_فکر میکردم از بغل کردن متنفری!   +با تو میتونم از خیلی چیزا متنفر نباشم :)     حرفی داشتید در خدمتم..    https://harfeto.timefriend.net/17322248043170