2777
2789

میشه برا من بگیری

هر وقت تونستی

یه مشکل پرونده ای دارم 

نیت کردم عزیز

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میشه به من بگین بچم پسره؟ یماه دیگه تعیین جنسیته

برای پسر دار شدن در بارداری ,تو ۴ ماهگی میرید پیشه سید ,و براتون دعا میخوانند ,به امید خدا و حضرت محمد ,بچتون پسر میشه ,که توی اسمش   محمد باید باشد ,مثلا امیر محمد

helooo  
فردا جمعه است و مهمان دارم به امید خدا قسمت شد شنبه بهتون میگم لطفا همگی یکبار تایپک بزنید,اسم سن,مش ...

مرسی عزیزم براتون صلوات میفرستم 

اسمم زهرا ۲۳ ساله 

نیتم اینکه پرستاری دانشگاه آزاد یا رشته دیگه مثل اتاق عمل یا هوشبری قبول میشم همین امسال

اصلا میرم دانشگاه؟

باکسی که تو ذهنم هست ازدواج میکنم؟

ببخشید واقعا سوالم زیاد شد خیلی سردرگم هستم 

میشه برام دعا کنید به حاجتم برسم و آبروم حفظ بشه حتی یه صلوات.ممنون.
برای شما چون کدورت بود ,دعوادرگیری دیده بودم ,که بشه مردی صاحب عقیده ,فقیدش پاک است و دعا بگیرید ,تا ...

گلم من دیشب خصوصی پیام دادم..میشه لطف کنی برام بگیری...برا خیلی مهمه😟😟

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
برای شما چون کدورت بود ,دعوادرگیری دیده بودم ,که بشه مردی صاحب عقیده ,فقیدش پاک است و دعا بگیرید ,تا ...

آخه میدونی چیه ما ی دعوای کوچیک داشتیم بعداز چندماه آشتی کردیم  ولی من خودم انگار ازچشمم افتاده ولی بشدت آدم دل رحمی هسنم دلم نمیخوادکینه بگیرم براهمین