2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه لطفا جواب منم بدی 🥺صفحه ۱ هست سوالم

فردا جمعه است و مهمان دارم به امید خدا قسمت شد شنبه بهتون میگم لطفا همگی یکبار تایپک بزنید,اسم سن,مشکلتون ,الویت با کسایی است که دقیق میگن ,اونهایی که میگن من ,خالی,انگار سر گرمیه ,عزیزان انرژی میخواد و واقعا هم فالم راسته ,دیر یا زود میبینید,,,سر نماز هم دعا میکنم که مشکل همه حل بشود شما هم فقط یک صلوات برای اموات خودتون بفرستید ,با تشکر الی

helooo  
دوتا نیت دارم یکی منتظر از امام زمان و خدام به دست اونا مشکلم حل میشه ؟کی؟  یکی دیگه از یه آدم ...

سلام ,وضعیت زندگیت رو بهبودی دیدم ,به خاطر اعتقادی که به خدا و امام زمان دارید اونا کارتون رو درست میکنن ,باید بگم به امید خدا مشکلاتتان رو پشت سر میزارید واینکه بله ازدواج هم براتون دیدم ,خداوند خیلی حواسش بهت هست عزیزم مشکلاتت تموم میشه سختیها پایان می رسه.ولی از نظر مالی یه خطری برات دیده بودم نمیدونم اگه امضای داری انجام نده اونو,یا اگه امضا دادی که هیچی دیگه.

helooo  
باشه بیا

حس شوهرم رو بهم میگی؟

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
باشه بیا

عزیزم درخواست دوستی ددم بهت..نتم ضعیفه یکم..میشه جواب بدی؟

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
شاید کسی باشه ولی شما از وجودش آگاه  نیستید.

سلام لطفا برای من بگین 

شنبه سونو دارم آنومالی 

و دربارهری کار همسرم 

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....
اره بخدا نداریم رفت و آمد هم ندارم رو کسی

عزیزم خانم مجرد زیاده شما همه دخترای فامیلیتون یا فامیلاشون شوهر دارن منظورم از خانم بیوه خانم تنها کسی که شوهر ندارد یا مجرد است یا دختر است ,شما ه اعتقاد ندارید لطفا بزارید انرژی مثبت داشته باشم تا برای همه با آرامش فال بگیرم ,فقط هم برای کسی که اعتقاد داره فال درست در میاد اینم بگم .

helooo