2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دعای خالصانه از ته دل

و اینکه ما تو زنجان یه نفرو داریم به اسم حاج ملا آقاجان زنجانی نذر اون کرد مادرم دو سه روز مدام صلوات میفرستاد از طرفش برای ظهور و حاجت گرفتم

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده

چله یاسین

خدایا تو بچین..تو بچینی قشنگ تره🌺خدایا مثل همیشه اینبارم بهم ثابت کن به مو میرسه ولی پاره نمیشه           خدایا سپردم به خودت ...عاشق خدام...             خدا گفت:                                                                          چرا غمگینی و ناراحتی؟حتی اگرطناب طاقتت به باریک ترین نقطه هم رسید؛ نترس! من هستم..خدا جونم روسیاهم ولی خدایی کن برامون❤️
من دعای خالصانه از ته دل و اینکه ما تو زنجان یه نفرو داریم به اسم حاج ملا آقاجان زنجانی نذر اون کرد ...

تو رو خدا میگی چی نذر کردین چی گفتین تا منم نذر کنم بیام زنجان خواهش میکنم خیلی گیرم

عزیزم خب حاجت روا شدی ؟

آره شدیداً

معجزه برام شد ،خدا خیلی مهربونه قربون خدا بشم من

ما احمقیم ازش شکرگذاری نمی‌کنیم به همون خدا قسم اگه خالصانه بخوابیم فقط از خدا یعنی فکر کنی که حتما میشه و امیدت تنها خداست هر غیر ممکنی ممکن میشه

تو فقط نماز بخون و آخر نماز خالصانه از خدا بخواه،من جوری بود که فقط گریه میکردم😭😭😭

خدا خودش معجزه کرد

مشکل از ما آداماییم که نمیخواییم از خدا شک میکنیم ک میشه نمیشه

ولی خدا خیلی مهربونه بالاتر از حد تصور

⁦❤️⁩اونی که از همه سره خدای بالاسره⁦❤️⁩
تو رو خدا میگی چی نذر کردین چی گفتین تا منم نذر کنم بیام زنجان خواهش میکنم خیلی گیرم

هیچی دو روز مدام تسبیح دستش بود صلوات میفرستاد از طرف اون

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده

فوت کردن هااا خیلی وقته فک کنم تو نت بزنی بیارتش عکس و اینا

خیلی چهره ی ساده ای داشتن ولی خیلیییی آدم خوب و بزرگیه

اول اینکه از خدا بخواه من الان یه معجزه تو راه دارم واسه سلامتیش ممنون میشم دعا کنی ایمان قلبی داشته باش خدا اگه صلاحت باشه بهت میده یه نذرم هست مشکل گشا سرچ کن روی گوگل میاد اینم معجزه میکنه مال امام علی هست