2777
2789
هیچی دو روز مدام تسبیح دستش بود صلوات میفرستاد از طرف اون

ببین خیلی دعا میکرده و از حاج ملااقاجان میخواسته کمکش کنه و نذر هم کرده بود بره سر خاکش و هی میگفته به خاطر اگام زمان کمکم

فقط ایتم بگم حاجات ما یوقتایی گیرش فقط تو نذره ینی اگه دعا کنی خدا بهت میده دعا نکنی هم نمیده

حضرت ابراهیم تا پیش آتیش هم رفت ولی تا زمانی که از خدا نخواست خدا از دست اون قوم نجاتش نداد وقتی دعا کرد آتش سرد شد

یوقتایی هم حاجتمون به صلاحمون نیس هر کاری هم ووی نمیشه یا طول میکشه که بشه

من واقعن نصف زندگیم وابسته به اون حاجتم بود و هر روز میگم خدارو شکر که شد ولی یوقتایی فکر میکنی به صلاحه و صلاح نیس یه حاجت دیگه داشتم دو سال دعا میکردم اخرش نشد و الان همش میگم خدایا هزاااار بار شکرت چ قدر خوب که نشد فک میکردم صلاحمه ولی نبود

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حاجت گرفتی عزیزم تعریف میکنی گلم دلگرم بشیم

اره گبم نفر هجدهم افتاد برا من...تو یه روضه بودیم..

روز هجدهم من رفنم بیرچن برگشتم به طرز عجیبی خبر پادن مشکلم حل شده 

خدایا تو بچین..تو بچینی قشنگ تره🌺خدایا مثل همیشه اینبارم بهم ثابت کن به مو میرسه ولی پاره نمیشه           خدایا سپردم به خودت ...عاشق خدام...             خدا گفت:                                                                          چرا غمگینی و ناراحتی؟حتی اگرطناب طاقتت به باریک ترین نقطه هم رسید؛ نترس! من هستم..خدا جونم روسیاهم ولی خدایی کن برامون❤️
اره گبم نفر هجدهم افتاد برا من...تو یه روضه بودیم.. روز هجدهم من رفنم بیرچن برگشتم به طرز عجیبی خبر ...

الهی شکر الحمدالله ایشالا همیشه لبت خندان باشه به حرمت این وقت عزیز که اذانه