2821
2789
عنوان

از شیر گرفتن 😣

113 بازدید | 15 پست

اصلا انگار محاله😣 دیشب سعی کردم شروع کنم تا خود صبح گریه کرد دیگه کم اوردم بهش دادم امروز ظهر دوباره خواست انقدر بد گریه کرد که خودمم گریم گرفت با اشک بهش شیر دادم

میدونم نباید تابستون گرفت ولی باردارم دیگه نمیتونم بهش بدم دو سالشه باید ول کنه دیگه ولی اخه چجوری؟؟؟

صبر زردم میگند باعث اسیب روحی بهشون میشه ولی اخه مگه میشه بدون اسیب روحی؟

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

جای شیر بهش ی چیز دیگ بده نمیدونم بچت چی دوس داره ولی اجی من میخواست بچشو از شیر بگیره خیلی بچش وابستش بود وقتی میخواست بگیره بچش میومد بغلش جای شیر ب بچش موز میداد چون بچش دوست داشت بعد بچه دیگه یادش میرفت اون ۲۲ ماهگی گرفت

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
خب میزاشتی از شیر گرفته شه بعد حامله میشدی

چ فرقی داره بهرحال همینقدر وابستست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم.اول اینکه خیلی کار بدی کردی که دیشب ازش گرفتی دوباره بهش شیر دادی،اینحوری فک میکنه اگر گریه کنه کارش راه میفته.بعد اینکه باتوجه به شرایطتت یه هفته فقط شبا بهش بده،روزا مثلا باهاش بازی کن و بهش نده.بعدم عزیزم تا سه شب سخته.باید ببرید بیرون بگردونینش تا بهونه نگیره.تخم مرغو ماست و ترشی بهش نده.بهونه گیر میشه

جای شیر بهش ی چیز دیگ بده نمیدونم بچت چی دوس داره ولی اجی من میخواست بچشو از شیر بگیره خیلی بچش وابس ...

بخدا انقدر بستنی دادم نگران قندشم تازه بعد بستنی بازم میاد شیر میخواد 😣

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر من 18 ماهشه دو تا از دندوناش پوسیده شده دکترش گفته باید شیر شب قطع کنی مگه میشه تا صبح سینمو ول ...

والا منم از شیش ماهگی میخوام شیر شبشو قطع کنم میگند ابشون بدید بزنید پشتشون تا بخوابند. من ابش میدم بازم گریه میکنه شیر میخواد میزنم پشتش عصبی میشه دستمو پس میزنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا منم از شیش ماهگی میخوام شیر شبشو قطع کنم میگند ابشون بدید بزنید پشتشون تا بخوابند. من ابش میدم ...

هم دردیم خواهر، خیلی سخته از ترس اینکه نصف شب جیغ و گریه نکنه همسایه ها اذیت نشن سریع بهش سینمو میدم😌

هم دردیم خواهر، خیلی سخته از ترس اینکه نصف شب جیغ و گریه نکنه همسایه ها اذیت نشن سریع بهش سینمو میدم ...

شبا تا صبح وصله اره؟

تو روز چقدر میخوره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شربریزتوی لیوان بانی بده بخور شبهاهم که بیدارمیشه آب بهش بده 

صبرزردیاقطره آهن بزن روی سینت،همه رواینجوری ازشیرمی گیرن،هیچ آسیب روحی هم نمی بینه چندروزبعدیادش میره

تو بغل خودت بهش بده 

اره خیلی سخته از شیر گرفتن 

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
تو بغل خودت بهش بده  اره خیلی سخته از شیر گرفتن

زنداییمم شیرشو قط کرد بچش چن بار دید دیگه شیر نیست بیخیال شد 

پوست گردو گذاشت سررسینه هاش