2777
2789
عنوان

بارداری و واکسن کرونا

181 بازدید | 17 پست

خانمای باردار شماها واکسن زدید؟من تو اقدامم واسه اولین بار ۸ روز پیش اقدام کردم بعد الان میتونم واکسن بزنم ولی میترسم باردار باشم و واسه بچه ضرر کنه.نمیدونمم حامله هستم یانه،یه هفته دیگه آزمایش نشون میده.

اگرم نزنم نوبت واکسنم میگذره

عزیزم‌نوبت واکسن باطل نمیشه

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترداییم تو ترکیس  دکتر بهش گفته سعی کن رعایت کنی و واکس نزنی

جدی؟من امروز دکترم بهم گفت فقط اگه آسترززنکا بود بزن.که اونم نبود فقط برکت و سینوفارم بود

چرا.من‌معلمم. بهم گفتن نوبت فرهنگیا بگذره فعلا نمیتونی بزنی تا شاید دوباره فراخوان بازماندگان فرهنگ ...

ن عزیزم من ک همچین چیزی تا حالا ن دیدم ن‌شنیدم

ی خبر بود نوشتع بود نوبت واکسن کرونا باطل نمیشه

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
ن عزیزم من ک همچین چیزی تا حالا ن دیدم ن‌شنیدم ی خبر بود نوشتع بود نوبت واکسن کرونا باطل نمیشه

نمیدونم والا من امروز رفتم محل واکسیناسیون این و بهم گفتن

از پزشک خود اونجاام پرسیدم گفت ممکن باردار باشی و اگه بزنی با مسئولیت خودت

نمیدونم والا من امروز رفتم محل واکسیناسیون این و بهم گفتن از پزشک خود اونجاام پرسیدم گفت ممکن باردا ...

صبر کن توکل ب خدا

بنظرتون میشه تو دوران شیردهی ووکسن زد؟

من امروز یه مقاله راجعبش خوندم که گفتن نمیشه یعنی هنوز اطلاعاتی راجعبه مادران باردار و شیرده در دسترس نیست

من شنیدم باردار ها و اونایی که شیر میدن نباید بزنن، منم باردارم و معلم نمیتونم بزنم کلا میترسم 

شانس ا

یه هفاه دیرتر اقدام میکردم زده بودم واکسن و