2777
2789
عنوان

بارداری و واکسن کرونا

181 بازدید | 17 پست

خانمای باردار شماها واکسن زدید؟من تو اقدامم واسه اولین بار ۸ روز پیش اقدام کردم بعد الان میتونم واکسن بزنم ولی میترسم باردار باشم و واسه بچه ضرر کنه.نمیدونمم حامله هستم یانه،یه هفته دیگه آزمایش نشون میده.

اگرم نزنم نوبت واکسنم میگذره

عزیزم‌نوبت واکسن باطل نمیشه

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترداییم تو ترکیس  دکتر بهش گفته سعی کن رعایت کنی و واکس نزنی

جدی؟من امروز دکترم بهم گفت فقط اگه آسترززنکا بود بزن.که اونم نبود فقط برکت و سینوفارم بود

چرا.من‌معلمم. بهم گفتن نوبت فرهنگیا بگذره فعلا نمیتونی بزنی تا شاید دوباره فراخوان بازماندگان فرهنگ ...

ن عزیزم من ک همچین چیزی تا حالا ن دیدم ن‌شنیدم

ی خبر بود نوشتع بود نوبت واکسن کرونا باطل نمیشه

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
ن عزیزم من ک همچین چیزی تا حالا ن دیدم ن‌شنیدم ی خبر بود نوشتع بود نوبت واکسن کرونا باطل نمیشه

نمیدونم والا من امروز رفتم محل واکسیناسیون این و بهم گفتن

از پزشک خود اونجاام پرسیدم گفت ممکن باردار باشی و اگه بزنی با مسئولیت خودت

نمیدونم والا من امروز رفتم محل واکسیناسیون این و بهم گفتن از پزشک خود اونجاام پرسیدم گفت ممکن باردا ...

صبر کن توکل ب خدا

بنظرتون میشه تو دوران شیردهی ووکسن زد؟

من امروز یه مقاله راجعبش خوندم که گفتن نمیشه یعنی هنوز اطلاعاتی راجعبه مادران باردار و شیرده در دسترس نیست

من شنیدم باردار ها و اونایی که شیر میدن نباید بزنن، منم باردارم و معلم نمیتونم بزنم کلا میترسم 

شانس ا

یه هفاه دیرتر اقدام میکردم زده بودم واکسن و