2777
2789

آره من هویج رنده میکنم عالیه 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

من دارم اما آک مونده، چیز واجبی نیس خصوصا هویج رو اصلا ب کار نمیاد

من با رنده دستی همه چی رو رنده میکنم

🌺از این وضعیت و اندام خسته شدم باید تغییرش بدم🌺🧡عضو  گروه نارنجی🧡وزن اولیه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میترسم بخرم اما بی استفاده باشه

من خودم اهل آشپزی هستم و تنوع زیاد درست میکنم اما رنده دستی و اون رنده های مخصوص هویج خورشتی دارم واقعا کارمو راه میندازه 

بنظرم واجب نیس،گوشت کوب برقی از اون ب درد بخور تره 

همزن و گوشت کوب و خردکن باهم هستن من اونو زیاد استفاده میکنم

من خودم اهل آشپزی هستم و تنوع زیاد درست میکنم اما رنده دستی و اون رنده های مخصوص هویج خورشتی دارم وا ...

غذا ساز دسینی دارم رنده هم داره چند کارس اما درشته تیغش استفاده نمیکنم 

غذا ساز دسینی دارم رنده هم داره چند کارس اما درشته تیغش استفاده نمیکنم 

ب درد من ک نمیخوره،زیاد فکر کن اگه فقط برا یه چیزی میخوای نگیر رنده دستی با تیغه کوچک بگیر ب صرفه هست باز مصلحت خودتون بهتر میدونی

من برا کتلت درس کردم میخام سیب زمینی رو عین رنده دستی خورد میکنه تمیز یا درشته ؟

اره چن نوع تیغه داره مثل رنده دستیه فقط این برقی

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
قلق داره من نتونستم ۴ساله بازش نکردم😑😑

چنبار امتحان کن قلقش دستت بیاد خیلی راحته