2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1584 بازدید | 97 پست
استارتر ی چی بگم تا قضیه جدی نشده ینی تا سر عقد ب هیچ‌کس از بستگانت واشنا نگو لطفا انرژی منفی میفرست ...

مرسی که گفتی عزیزم چشم حتما میخونم 

انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سلام عزیزم بلد نبودم تگ کنم وااای افتضاح بود اصلا شبیه عکسش نبود و فوق العاده زشتتتت😐همون روز گفتم بدرد هم نمی خوریم ولی ایشون خیلی اصرار میکنه میگه زود قضاوت نکن آشنا بشیم ولی اصلا ب دلم ننشست و از طرفی روم نمیشه بگم از چهرت خوشم نیومده 

اون ازت خوشش اومد حالا؟  وايىىى🙈😂😂

اره دست بردار نیست من بهش همون روز گفتم ببخشید من با معیارهای شما هماهنگ نیستم بعد گفت خانوم نفرمایید باید بیشتر آشنا بشیم🤐🤐منم با معرفم خیلی رودربایستی دارم و نمیتونم بلاکش کنم ولی خیلی خیلی آدم مزخرفیه😂😂😂

اره دست بردار نیست من بهش همون روز گفتم ببخشید من با معیارهای شما هماهنگ نیستم بعد گفت خانوم نفرمایی ...

😂😂🔪وايىىى🤭🙈😂😂

انشالله بهتر از اين بياد🤦🏻‍♀️😂🔪

خوشبخت شى 😍💞😂

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...❣︎

به این فکر کن که تو قراره ملکه و تاج سر خونه ایشون باشی. همین که پا پیش گذاشته و خواستارت شده پس یعنی انقدر خواستنی هستی که پیشنهاد داده . خودتو دست کم نگیر چون مردا حاضر نیستن با پابین تر از خودشون ازدواج کنن . مطمئن باش خودش رو بیشتر از تو دیده که حاضر شده همسرش باشی.