2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1532 بازدید | 97 پست
استارتر ی چی بگم تا قضیه جدی نشده ینی تا سر عقد ب هیچ‌کس از بستگانت واشنا نگو لطفا انرژی منفی میفرست ...

مرسی که گفتی عزیزم چشم حتما میخونم 

انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزم بلد نبودم تگ کنم وااای افتضاح بود اصلا شبیه عکسش نبود و فوق العاده زشتتتت😐همون روز گفتم بدرد هم نمی خوریم ولی ایشون خیلی اصرار میکنه میگه زود قضاوت نکن آشنا بشیم ولی اصلا ب دلم ننشست و از طرفی روم نمیشه بگم از چهرت خوشم نیومده 

اون ازت خوشش اومد حالا؟  وايىىى🙈😂😂

اره دست بردار نیست من بهش همون روز گفتم ببخشید من با معیارهای شما هماهنگ نیستم بعد گفت خانوم نفرمایید باید بیشتر آشنا بشیم🤐🤐منم با معرفم خیلی رودربایستی دارم و نمیتونم بلاکش کنم ولی خیلی خیلی آدم مزخرفیه😂😂😂

اره دست بردار نیست من بهش همون روز گفتم ببخشید من با معیارهای شما هماهنگ نیستم بعد گفت خانوم نفرمایی ...

😂😂🔪وايىىى🤭🙈😂😂

انشالله بهتر از اين بياد🤦🏻‍♀️😂🔪

خوشبخت شى 😍💞😂

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...❣︎

به این فکر کن که تو قراره ملکه و تاج سر خونه ایشون باشی. همین که پا پیش گذاشته و خواستارت شده پس یعنی انقدر خواستنی هستی که پیشنهاد داده . خودتو دست کم نگیر چون مردا حاضر نیستن با پابین تر از خودشون ازدواج کنن . مطمئن باش خودش رو بیشتر از تو دیده که حاضر شده همسرش باشی.