2777
2789
عنوان

دردکمر

91 بازدید | 12 پست

خانوما من چند ماهی میشه پام درد میکرد کف پای راستم الان تازگیا زده به وسط کمرم یجوری تیرمیکشه انگار.هرازگاهیم شکم درد دارم.ازچی میتونه باشه خیلی میترسم😓کسی تجربه ای داره لطفا بگه

میشه برای ظهور آقاامام زمان(عج) یه صلوات مهمونشون کنین؟🤗

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توهم مثل منی عزیزم؟میشه بگی توچطور میشی

کف پام یعنی سینه پام درد میکنه انگار که یه استخون باشه یا یه چیز گرد که دارم لگدش میکنم ولی برآمدگی نداره چند شبم هست کمرم بشدت تیر میکشه رون هامم درد میکنه پریودمم دیر شده 😐

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

کف پام یعنی سینه پام درد میکنه انگار که یه استخون باشه یا یه چیز گرد که دارم لگدش میکنم ولی برآمدگی ...

حامله ای شما؟من هیچی باردارنیستم اقدامم نیستم...

میشه برای ظهور آقاامام زمان(عج) یه صلوات مهمونشون کنین؟🤗
حامله ای شما؟من هیچی باردارنیستم اقدامم نیستم...

منم نیستم نه حامله نه اقدام اصن نمیدونم چرا پریودم همچین شده زعفرون و دارچین و آویشنم خوردم 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

ب چه ها از تزریق اپیدورال کسی خبری داره چی هست چجوریه به من دکتر آریانی رو معرفی کردن واسه مشکل کم ...

سلام .شما مشکل دیسک کمر دارید؟؟؟راه حلی برا درمانش پیدا کردید؟من لیزر هم انجام دادم ولی نتیجه نداشت واسم

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂
سلام .شما مشکل دیسک کمر دارید؟؟؟راه حلی برا درمانش پیدا کردید؟من لیزر هم انجام دادم ولی نتیجه نداشت ...

من مادرم پادرد شدید داشت دارروگیاهی ازطب سنتی سفارش دادم خیلی خوب شدهشمارشومیزارم انشالله شماهم نتیجه بگیرین ۰۹۰۲۴۰۲۰۶۹۲بگین مشتریتون شماره داده