2777
2789
عنوان

چطوری بعضی مردا تو همه چیز گوش به فرمان همسرشونن?

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 34 پست

به عنوان یه آقا،،،شک نکنید این اخلاقارو از کسی یاد گرفته و میدونه که تهش همین به نفعشه،،،البته خود خانمم بی تاثیر نیست و یجورایی باید ثابت کنه لیاقت این همه طرفداری رو داره وگنه پایدار نمیمونه،،،

همسر دوست منم اینطوره اینا ۲سال دوست بودن تو دوستیم همینطوری بود پسره با دوستم رفتن سفر میگفت خریدارو بر میداشت کیفمم برمیداشت در ماشینم باز میکرد برام!!!میگفت هرچی تو بگی هروقت تو بگی هرکجا تو بگی!

من همسرم خودش وسالم برسونه خونه من ۱۰۰تا صلوات میفرستم😒🙄

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با دوتا بچه خریدو اینا با منه خودم دکتر میبرمشون حالا یه بار ۲ نصف شب گرفت خوابید من بچه رو تنهایی بردم دکتر 

ولی مامانش مریض شه باباش میشینه خونه این میبردش دکتر 

نمیدونم چرا موندم باهاش 

همسر منم حالا نه به این شدت که بگم بمیر بمیره ولی همیشه بهم احترام میذاره و تو همه چی با من مشورت میکنه

دلیلشم مادرشه ،به پسراش یاد داد که به همسرشون اهمیت بدن و میگفت شیرمو حلالتون نمیکنم اگه زناتونو اذیت کنین

بستگی ب رفتار خانوم داره که ب اندازه و ب جا ب همسرش اهمیت بده ولییی مرد هم باید آدم حسابی باشه و ظرفیت خووشو بدونه در کل قدر همو بدونن

تک تک اردک اردک تک تک تک تک اردک تک اردک🦆لب خندون در قندون در قندون لب خندون🍬(ایموجی قندون نداشت 
همسر منم حالا نه به این شدت که بگم بمیر بمیره ولی همیشه بهم احترام میذاره و تو همه چی با من مشورت می ...

وایییییییی چ مادرشوهر رویایی مطمینی تو دختر شاه مریون نیستی😂😜

تک تک اردک اردک تک تک تک تک اردک تک اردک🦆لب خندون در قندون در قندون لب خندون🍬(ایموجی قندون نداشت 

همه چی بستگی به تربیتش داره

اینکه پدر و مادرش چطوری بودن

و فهمیده بودن خودش 

و مهم تر از همه  از اول خودت همه چیو محکم دستت بگیری نه اینکه دیکتاتور باشی و مدام غر بزنیا فقط منطقی و محکم باش

وایییییییی چ مادرشوهر رویایی مطمینی تو دختر شاه مریون نیستی😂😜

😂😂😂 اره واقعا رویاییه ازون آدما که دنیا باهاشون جای قشنگتری میشه، بنده خدا خودش زیاد سختی کشیده بود از طرف شوهر و مادر شوهرش میگفت من عروسامو تاج میکنم میزنم به سرم