عاقا واقعاا رازش چیه من دختر خالم اگ به شوهرش بگه بمیر در جا میمیره تو هر چیزی اول زنگ میزنه یا میاد با دختر خالم مشورت میکنه جلوی خانواده خودشم همیشه طرفدارشه و کلی بالا پایین میذارتش حتی اوایل چند بار مادرشوهرش اومد بحث راه بندازه چنان شوهرش طرف دخترخالمو گرفت که دیگه هیچکس جرئت نمیکنه کوچکترین حرفی بهش بزنه در مقابل شوهر من کلا حرف حرف خودشه نمیدونمم باید چکار کنم از دختر خالم ک پرسیدم گفت شوهرش از اول اینجوری بوده ولی من از اینا زیاد دیدم واقعا رمز و رازش چیه
به عنوان یه آقا،،،شک نکنید این اخلاقارو از کسی یاد گرفته و میدونه که تهش همین به نفعشه،،،البته خود خانمم بی تاثیر نیست و یجورایی باید ثابت کنه لیاقت این همه طرفداری رو داره وگنه پایدار نمیمونه،،،
همسر دوست منم اینطوره اینا ۲سال دوست بودن تو دوستیم همینطوری بود پسره با دوستم رفتن سفر میگفت خریدارو بر میداشت کیفمم برمیداشت در ماشینم باز میکرد برام!!!میگفت هرچی تو بگی هروقت تو بگی هرکجا تو بگی!
من همسرم خودش وسالم برسونه خونه من ۱۰۰تا صلوات میفرستم😒🙄
آیا میفهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
وایییییییی چ مادرشوهر رویایی مطمینی تو دختر شاه مریون نیستی😂😜
😂😂😂 اره واقعا رویاییه ازون آدما که دنیا باهاشون جای قشنگتری میشه، بنده خدا خودش زیاد سختی کشیده بود از طرف شوهر و مادر شوهرش میگفت من عروسامو تاج میکنم میزنم به سرم