سلام من دوسال ونیم پیش عاشق یک آقایی شدم وایشون از من ۲سال بزرگترن ومن ۱۹سالمه که امسال کنکور داشتم وقراره پشت کنکور بمونم ایشون آمدن خواستگاریم ومیگن باید ازدواج کنیم وقول میدم سال دیگه رتبه عالی بگیری ودرس بخونی اما پدرم میگن اول درس ایشون هم دارن لیسانس میگیرن ونظامی هم هستن بنظرتون چکار کنم درس بخونم فقط یا هم ازدواج کنم وهم درس بخونم
خودت ببین اراده ات در چه حده میتونی دوتاشو همزمان انجام بدی؟ ؟
درسخون هستی؟
شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی با یک نظامی رل زدی!!!!چجوری؟شرایطتتون اکیه اگه کامل میشناسیش!!!! فقط باید پدرتون راضی بشه نه مشکل خاصی پیش نمیاد
Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.