2777
2789
عنوان

ازدواج

148 بازدید | 17 پست

سلام من دوسال ونیم پیش عاشق یک آقایی شدم وایشون از من ۲سال بزرگترن ومن ۱۹سالمه که امسال کنکور داشتم وقراره پشت کنکور بمونم ایشون آمدن خواستگاریم ومیگن باید ازدواج  کنیم وقول میدم سال دیگه رتبه عالی بگیری ودرس بخونی اما پدرم میگن اول درس ایشون هم دارن لیسانس میگیرن ونظامی هم هستن بنظرتون چکار کنم درس بخونم فقط یا هم ازدواج کنم وهم درس بخونم

خودت ببین اراده ات در چه حده میتونی دوتاشو همزمان انجام بدی؟ ؟ 

درسخون هستی؟ 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازدواج کن درس نخون ولی اگ ب درس علاقه داشتی بخون

اللهم عجل ولیک‌الفرج امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی ؟! :)اگه داری امضامو میخونی میشه برای عاقبت به خیری و حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍🤲🏻

یعنی با یک نظامی رل زدی!!!!چجوری؟شرایطتتون اکیه اگه کامل میشناسیش!!!! فقط باید پدرتون راضی بشه نه مشکل خاصی پیش نمیاد

Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.
به نظرم درس و ازدواج سختن  من بودم میگفتم عقد کنیم تا درسم تموم بشه بعد عروسی و سر خونه زندگی& ...

ایشون هم میگن عقد کنیم تا سه سال یا چهار سال حتی تو عقد باشیم تا دانشگاتم تموم بشه بعد عروسی

ایشون هم میگن عقد کنیم تا سه سال یا چهار سال حتی تو عقد باشیم تا دانشگاتم تموم بشه بعد عروسی

خب پس مشکل چیه بکنین دیگه 

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️