2777
2789

خانما من شوهرم توی ارز دیجیتال حساب داره از دیروز حسابشو خالی کردن،الان با سایت تراس والت داریم چت میکنیم میگه چهارمیلیون بدین تا پول رو براتون بک کنم،الان نمیدونیم اطمینان کنیم یانه میترسیم اینم کلاه بردار باشه بخواد حسابمون رو هک کنه ،خواهشا اگه این سایت رو میشناسین راهنماییم کنین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا دیشب یه خانمی یه پیچ بهم داد هرچی به ادمینش پیام میدم جواب نمیده😭

اینا رو امتحان کن..به همشون پیام بده..یا تو قسمتهایی که کاربرا پیام میدن هم بنویس...مگه شوهرت کیف پول داشته..با کدوم صرافی کار کرده

اینا رو امتحان کن..به همشون پیام بده..یا تو قسمتهایی که کاربرا پیام میدن هم بنویس...مگه شوهرت کیف پو ...

اره کیف پول داشته ،ولی صرافی رو نمیدونم طفلی اینقدر داغون یه کلمه حرف نمیزنه 

والا دیشب یه خانمی یه پیچ بهم داد هرچی به ادمینش پیام میدم جواب نمیده😭

bizamooz  من به این پیام دادم تندی جواب داد..دیگه شانست بگه تندی جواب بده

Bitbod

Bitpull_crypto

از اینا جواب نگرفتی..بگو تا بازم معرفی کنم

وای منم تراست ولت دارم هک نکنن.شنیده بودم با و پی ان زیاد چک نکنید هک میشید

والا من زیاد از بیت کویین سردرنمیارم،ولی حتما توصیه میکنم برو راههای هک شدن رو بخون،ما تازه دیشب متوجهش شدیم که دیگه دیربود

کیف پولا انگار میگن یه کد۱۲ رقمی داره..جایی وارد کرده..یا به کسی داده؟؟؟

نه میگه ندادم،ولی توی تلگرام برای من فرستاده تلگرامم کد دومرحله ای رو فعال کرده بودیم حالا نمیدونم از اونجا هک کردن یا مسئله دیگه بوده