دوستان لطفا کمک کنین . من هنوز تو عقدم.ما چند ماه پیش مادرشوهرم اومد سر یه سری قضایا با ما دعوا کرد و کلی بی احترامی کرد. اما بعدش شوهرم گفت خانوادش خیلی پشیمونن بابت این حرفا و واسه عید غدیر پدرشوهر مادرشوهرم به نشانه عذرخواهی اومدن خونمون. خواهر شوهرمم همون روز عید غدیر زنگ زد کلی عذرخواهی کرد که نتونسته بیاد عید خونمون و تبریک عید گفت. حالا فردا خواهرشوهرم یه دور همی گرفته واسه تولد بچش و به شوهرم گفته پاشین بیاین ولی مستقیم خودش منو دعوت نکرده. پدر و مادرم اصرار دارن که باید خودش دعوتت کنه. از طرفی خونه خواهرشوهرم خیلی دوره و ما اگه بریم تولد باید شب وایسیم و امکان برگشت نیست. بابام میگه تازه رفتی هم باید شب برگردی خونه من اجازه نمیدم شب بمونی.دوستان بگین چیکار کنم لطفا خیلی گیر کردم.
تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همهمون بده. 😊💚 صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی میگفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را میبینی آرام میشوی. نه دلهرهای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
برو.الان دیگه جز خانوادشونی کدورت و کینه رو کشش نده
من خودمم از این اخلاقا ندارم ولی خانوادم سر قضیه دعواها خواهرشوهرمو مقصر میدونن میگن اون مادرشو تحریک کرده. همینم هست البته. قبل قضیه دعوامونم خواهرشوهرم مهمونی میگرفت اما همسرم میگفت نریم. من فکر میکردم همسرم میخواد از خواهرش فاصله بگیره و بهش گفتم اگه بهت گفتن باید بریم وزشته چون ممکنه از چشم من ببینن که نمیریم مهمونیشون. تا اینکه شوهرم گفت نه اونا یه تعارف الکی میزنن وگرنه خواهرم و مادرم نمیخوان که ما واقعا بریم منم گفتم اوکی پس هیچی. بعد مادرشوهرم سر دعوا گفت اره تو ناراحت میشی که ما تورو دعوتت نمیکنیم! حالا من ناراحتم نشده بودم فکر میکردم دعوتیم ولی شوهرم دوس نداره خیلی با خواهرش رفت و امد کنه . سر همین قضیه بابام میگه الان قصدش بی احترامیه و باید خودش دعوتت کنه
🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همهمون بده. 😊💚 صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی میگفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را میبینی آرام میشوی. نه دلهرهای، نه تلاطمی...💗💓💚😊