2777
2789
عنوان

خونه خواهرشوهرم برم یا نه؟

396 بازدید | 31 پست

دوستان لطفا کمک کنین . من هنوز تو عقدم.ما چند ماه پیش مادرشوهرم اومد سر یه سری قضایا با ما دعوا کرد و کلی بی احترامی کرد. اما بعدش شوهرم گفت خانوادش خیلی پشیمونن بابت این حرفا و واسه عید غدیر پدرشوهر مادرشوهرم به نشانه عذرخواهی اومدن خونمون. خواهر شوهرمم همون روز عید غدیر زنگ زد کلی عذرخواهی کرد که نتونسته بیاد عید خونمون و تبریک عید گفت. حالا فردا خواهرشوهرم یه دور همی گرفته واسه تولد بچش و  به شوهرم گفته پاشین بیاین ولی مستقیم خودش منو دعوت نکرده. پدر و مادرم اصرار دارن که باید خودش دعوتت کنه. از طرفی خونه خواهرشوهرم خیلی دوره و ما اگه بریم تولد باید شب وایسیم و امکان برگشت نیست. بابام میگه تازه رفتی هم باید شب برگردی خونه من اجازه نمیدم شب بمونی.دوستان بگین چیکار کنم لطفا خیلی گیر کردم.

حق با خانوادس بی برو برگرد

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به همسرت بگو که من معذبم که مزاحم نباشم اگر خواهرت خواست خودش زنگ بزنه بهم

بعدم شب باید برگردم

البته عقدی وظیفه نداری بری  بگو بابام اجازه نداد بیام شب بمونم

یا بگو کاری پیش اومد باید با خانواده خودم جایی باشم

برای سلامتی داداشم تو رو خدا دعا کنید
حق با خانوادس بی برو برگرد

اخه اونا هم به نوعی عذرخواهی کردن. الان یعنی خواهرشوهرم باید خودش مستقیم بهم بگه؟ چون مهمونی نیست فقط منو شوهرم و مامان و باباشیم. چجوری به شوهرم برسونم این مطالبو که تنس ایجاد نشه؟

اگه نمیتونی بری برای شوهرت و خواهرشوهرت یه بهانه محکم ( البته دروغ نگوا )جور کن و عذرخواهی کن که نمیتونی بری، به شوهرت نگی خواهرت باید به من زنگ بزنه تا برما ، بعدشم بابات نمیخواد بزاره شب بمونی ، بهتره خیلی صلح امیز ماجرا رو تموم کنی

همه چی درست میشه
اخه اونا هم به نوعی عذرخواهی کردن. الان یعنی خواهرشوهرم باید خودش مستقیم بهم بگه؟ چون مهمونی نیست فق ...

بنظرم برو ولی سر سنگین رفتار کن چون اگه نری خیلی بد میشه دوباره ناراحتی پیش از طرفیم قراره تو بعد عروسیت بیشتر با اونا زندگی کنی و باید رابطت باهلشون خوب باشه وگرنه در اینده خودت اذیت میشی 

تاریکه این دنیا واسه تو تاریکه ..تو کور میشی نمیبینی منی که خیلی بهت نزدیکه❤
اخه اونا هم به نوعی عذرخواهی کردن. الان یعنی خواهرشوهرم باید خودش مستقیم بهم بگه؟ چون مهمونی نیست فق ...

ن نگو اگه شوهرتت گفت بریم باید میگفتی عه چطثر فلانی خودش بهم نگفت ای بابا 

بعدشم بگو بابام میگه نمیشه نمیزارم بری باید شب بمونی اجازه نمیدم حالا اگه خودش گفته بود من ی مقدمه ای جور میکردم الان گفتی نمیزارن ک من بیام

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

اگه نمیتونی بری برای شوهرت و خواهرشوهرت یه بهانه محکم ( البته دروغ نگوا )جور کن و عذرخواهی کن که نمی ...

اخه من یه بار دیگه هم قبل دعواها یه اتفاقی افتاد که نتونستم خونه خواهرشوهرم برم کلی اونا ناراحت شده بودن. الان اگه بگم کاری پیش اومده و اینا باز بدتر میشه . یعنی مستقیم به شوهرم نگم که باید دعوتم کنن؟