دوستان لطفا کمک کنین . من هنوز تو عقدم.ما چند ماه پیش مادرشوهرم اومد سر یه سری قضایا با ما دعوا کرد و کلی بی احترامی کرد. اما بعدش شوهرم گفت خانوادش خیلی پشیمونن بابت این حرفا و واسه عید غدیر پدرشوهر مادرشوهرم به نشانه عذرخواهی اومدن خونمون. خواهر شوهرمم همون روز عید غدیر زنگ زد کلی عذرخواهی کرد که نتونسته بیاد عید خونمون و تبریک عید گفت. حالا فردا خواهرشوهرم یه دور همی گرفته واسه تولد بچش و به شوهرم گفته پاشین بیاین ولی مستقیم خودش منو دعوت نکرده. پدر و مادرم اصرار دارن که باید خودش دعوتت کنه. از طرفی خونه خواهرشوهرم خیلی دوره و ما اگه بریم تولد باید شب وایسیم و امکان برگشت نیست. بابام میگه تازه رفتی هم باید شب برگردی خونه من اجازه نمیدم شب بمونی.دوستان بگین چیکار کنم لطفا خیلی گیر کردم.
بنظرم خانوادت خیلی دارن دخالت میکنن. پدرت در مورد خواهر خودش و مادرت هم ازین تصمیما میگیره؟ زندگی ک ...
اره بابام سر بی احترامی خواهراش با مادرم بارها باهاشون برخورد کرده و رفت و امدشو قطع کرده. قبل از دعوا اصلا حساسیت نداشت سر این موارد و میگفت دعوت لازم نیست ولی از وقتی که مادرشوهرم تیکه انداخت که ما دعوتت نمیکنیم مهمونیامون بابام میگه پس الانم قصدشون بی احترامیه